Meniu

Hotel, pensiune, motel - diferențe

Hotel, pensiune, motel - diferențe

Hotelul - o clădire amenajată, având cel puțin 10 de camere, single și duble, ce oferă o gamă largă de servicii de cazare.
Pensiunea - tarifele sunt mai mici decât cele de la hotel, însă și standardele sunt mai scăzute. De regulă, o pensiune are camere cu 3 până la 9 paturi, uneori băi comune pe coridor. Astăzi, multe pensiuni oferă camere single sau duble cu băi proprii, dar tariful pentru cazare este mai mare decât în cazul camerelor cu băi comune.
Motel - în conformitate cu legislația, este o clădire situată  în afara orașului, pe un itinerar turistic, special amenajat pentru cazarea călătorilor și parcarea automobilelor. Motelul trebuie să aibă cel puțin 10 de camere, atât single, cât și duble, și trebuie să furnizeze servicii de catering.
Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!