Meniu

Căutați zboruri din Satu Mare spre Amsterdam

Arată filtrele

Amsterdam

 • Informații generale

  Limba oficială Olandeză, Frizonă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cardul Amsterdam

  Puteți cumpăra un card special cu care puteți beneficia de reduceri la transport, diverse muzee și tururi – acesta are opțiuni de 24, 48 sau 72 de ore și vă permite să vedeți cât mai multe atracții, făcând și economie în același timp. 

 • Ciclismul în Amsterdam

  Amsterdam este orașul mersului cu bicicleta! Puteți închiria foarte simplu și rapid – aveți grijă însă! Ca biciclist, trebuie să respectați toate regulile de trafic și să nu părăsiți banda special destinată bicicletelor. 

 • Muzeul Van Gogh

  Acesta este unul dintre cele mai vizitate muzee din lume – aici veți găsi peste 200 de opere de artă ale pictorului, dar și desene și scrisori ale acestuia. 

De ce ne place Amsterdam

Capitala Olandei este situată în partea vestică a țării, fiind cel mai mare oraș al acesteia, cu o populație de peste 1 milion de locuitori. Amsterdam este al cincilea cel mai vizitat oraș din lume, atrăgând peste 4 milioane de turiști anual. 
Ce puteți face în Amsterdam?
Turul Canalului – Amsterdam este un oraș foarte frumos și merită o plimbare, dar să admirați orașul și râul este ceva cu adevărat deosebit. Aceste tururi durează în jur de o oră și sunt un punct de plecare esențial în a descoperi această destinație. 
Turul de bicicletă – neap