Meniu

Bilete avion Amsterdam - Căutați bilete de avion spre Amsterdam

Amsterdam

 • Informații generale

  Limba oficială Olandeză, Frizonă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cardul Amsterdam

  Puteți cumpăra un card special cu care puteți beneficia de reduceri la transport, diverse muzee și tururi – acesta are opțiuni de 24, 48 sau 72 de ore și vă permite să vedeți cât mai multe atracții, făcând și economie în același timp. 

 • Ciclismul în Amsterdam

  Amsterdam este orașul mersului cu bicicleta! Puteți închiria foarte simplu și rapid – aveți grijă însă! Ca biciclist, trebuie să respectați toate regulile de trafic și să nu părăsiți banda special destinată bicicletelor. 

 • Muzeul Van Gogh

  Acesta este unul dintre cele mai vizitate muzee din lume – aici veți găsi peste 200 de opere de artă ale pictorului, dar și desene și scrisori ale acestuia. 

Din ce orașe românești puteți ajunge în Amsterdam?

Zborurile directe din România în Amsterdam sunt disponibile numai din Aeroportul Internațional București-Otopeni. Acestea sunt operate de companii de linie, TAROM și KLM.

Dacă doriți să zburați din alte aeroporturi românești, acestea includ escale în Aeroportul București-Otopeni sau alte aeroporturi europene. De multe ori, această variantă se poate dovedi mai avantajoasă, deoarece zborurile cu escală tind să coste mai puțin decât cursele directe, în special dacă transferul are loc într-un aeroport mai mic.

De asemenea, cursele cu transfer sunt preferatele călătorilor împătimiți, deoarece pentru același preț – sau chiar un preț mai mic – au posibilitatea să viziteze încă un oraș. Dacă vreți să profitați de această oportunitate, alegeți zboruri cu escală medie sau lungă, pe timpul zilei.

Aeroportul Internațional Amsterdam-Schiphol

Aeroportul Internațional Amsterdam este singurul din apropierea orașului olandez. Este al treilea cel mai mare aeroport din Europa, din punctul de vedere al pasagerilor care îl tranzitează anual. Peste 70 de milioane de călători aleg acest aeroport, construit cu un singur terminal.

Deoarece se află la o altitudine de 3,9 metri sub nivelul mării, acesta este aeroportul internațional aflat la cea mai joasă altitudine.

Aeroportul se află la o distanță de numai 16 kilometri de Amsterdam, și este conectat de acesta printr-o rețea feroviară. Accesul la gara din aeroport se face prin subteranul terminalului. Dacă preferați să călătoriți cu transportul în comun, Schiphol Plaza este stația de unde pleacă, în mod regulat, autobuze către oraș. Ca alternativă, puteți ajunge în oraș folosind un taxi sau o mașină închiriată de la una dintre companiile cu birouri în aeroport.

O variantă mai puțin tradițională, dar îmbrățișată de localnici, sunt bicicletele. Puteți ajunge cu ușurință în centrul orașului dacă închiriați una, deoarece infrastructura este construită în favoarea acestor mijloace de transport.

Cu ce companii aeriene puteți zbura în Amsterdam?

Deși cursele directe pe ruta București-Otopeni Amsterdam sunt operate numai de TAROM și KLM, acestea nu sunt singurele variante. Lufthansa și LOT Polish Airlines operează zboruri cu escală în Munchen, Frankfurt sau Varșovia, din Cluj-Napoca, iar Air Serbia și Alitalia oferă curse din București-Otopeni cu transfer în Belgrad, Roma sau Milano.

În cazul în care plecați dintr-un alt aeroport, puteți alege între 90 de linii aeriene, care conectează orașul de toate colțurile lumii. De exemplu, Air Canada, American Airlines și Delta Airlines oferă curse în America de Nord. Legăturile cu Asia Răsăriteană sunt asigurate de XiamenAir, Singapore Airlines, Korean Air sau China Airlines.

Care este prețul pentru un bilet de avion în Amsterdam?

Biletele de avion spre Amsterdam pornesc de la 64 de euro, în oferta KLM, respectiv 77 de euro, în oferta TAROM. Totuși, prețul unui bilet poate varia în funcție de mai mulți factori – sezonul în care alegeți să călătoriți, zilele săptămânii în care este programat zborul sau numărul de escale.

Dacă doriți să rezervați bilete ieftine de avion spre Amsterdam, cea mai bună variantă este să planificați călătoria din timp. De obicei, tarifele afișate cu două luni înainte de ziua programată a călătoriei sunt mai mici, deoarece companiile oferă bilete în promoția last-minute. Totuși, numărul acestor bilete este limitat, așadar merită să nu pierdeți prea mult timp așteptând oferta ideală.

Când puteți rezerva biletele de avion la cel mai bun preț?

Datorită traficului crescut de pasageri de pe aeroportul Amsterdam-Schiphol, prețurile biletelor de avion se mențin în jurul acelorași tarife pe tot parcursul anului. Totuși, câteva diferențe notabile se pot sesiza în luna ianuarie și în perioada de toamnă.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți găsi bilete ieftine de avion din România spre Amsterdam și în timpul verii. Totuși, acest lucru implică răbdare și verificarea ofertelor de preț în mod constant. Dacă vreți să fiți la curent cu cele mai bune promoții privind zborurile spre Amsterdam, vă puteți înscrie la newsletter-ul personalizat eSky. Aici puteți seta prețul maxim pe care doriți să îl plătiți și ruta care vă interesează, ceea ce crează automat o cerere de zbor. Când ofertele companiilor aeriene se vor potrivi cu cererea dumneavoastră, veți primi un mesaj. Totuși, mesajul nu garantează păstrarea ofertei pe termen nelimitat, așa că vă recomandăm să faceți rezervarea imediat după primirea acestuia.

Un alt aspect care influențează costul final al călătoriei este și momentul în care efectuați rezervarea. Pentru biletele spre Amsterdam, cele mai mari tarife vor fi afișate pe parcursul serii, în intervalul 20:00 – 24:00, și în week-end. Acest lucru se datorează numărului mare de căutări, care generează automat o creștere a tarifelor. Cele mai ieftine bilete pot fi comandate în timpul zilei, când traficul pe website-urile de rezervări este redus.

Cum puteți economisi bani când rezervați bilete de avion spre Amsterdam?

Dacă doriți să economisiți bani la biletele de avion spre Amsterdam, cel mai bun moment să faceți rezervarea este cu două sau trei luni în avans, când acestea sunt disponibile la prețuri atractive. O alternativă ar fi să așteptați după ofertele last-minute de zbor către Amsterdam, însă există riscul să nu existe locuri disponibile pentru astfel de oferte.

Cea mai bună soluție pentru a economisi și bani, dar și timp, este să folosiți motoarele de căutare de zboruri. Website-ul eSky este un astfel de motor, care compară în doar câteva secunde, ofertele companiilor aeriene care operează pe ruta selectată, atât de la cele de linie, cât și cele low-cost. Tot ce trebuie să faceți este să completați câmpurile cu aeroportul de plecare și de sosire, și să selectați datele de călătorie. Apoi, setați numărul de bilete dorite și clasa la care preferați să călătoriți. Sistemul va căuta în ofertele a peste 200 de operatori de zbor și va afișa, în aceeași listă de rezultate, cele mai relevante oferte pentru preferințele dumneavoastră.

Rezultatele sunt sortate automat în funcție de preț, însă le puteți filtra și după alte criterii, precum numărul de escale, ora programată pentru aterizare și decolare sau companii aeriene preferate.

De asemenea, pentru a fi la curent cu ofertele și promoțiile-fulger, vă puteți înscrie în grupurile de călători de pe social media. Acolo puteți afla detalii despre cele mai bune companii aeriene pentru rutele de care sunteți interesați, cum puteți economisi bani atunci când călătoriți și multe alte informații care să vă transforme călătoriile în vacanțe lipsite de griji.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Amsterdam pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Amsterdam pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Amsterdam, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Amsterdam?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Amsterdam atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Amsterdam

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Amsterdam

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Amsterdam!

Alegeți hotel în Amsterdam