Meniu

Bilete avion Eindhoven - Căutați bilete de avion spre Eindhoven

Arată filtrele

Eindhoven

 • Informații generale

  Limba oficială Olandeză, Frizonă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Festivalul Luminii (Eindhoven Glow 2016)

  Este un festival de lumină și culoare care adună artiști și designeri locali și internaționali, care fac expoziții de artă cu lumină, dar și cu ultimele lor inovații în design. Acestea au la bază tehnologii media (computere, senzori, proiectoare).

 • Când să vizitați Eindhoven?

  Vă recomandăm să mergeți de Sf. Nicolae și Crăciun – astfel, vă veți putea bucura de spectacolul de lumini, dar și de numeroasele evenimente.  În schimb, lunile iunie, iulie și august sunt perfecte dacă doriți să vă lăsați răsfățați de vremea bună.

 • Transportul urban

  Puteți vizita orașul cu ușurință cu autobuzul sau cu bicicleta. Ca peste tot în Olanda, rutele de biciclete sunt foarte bine dezvoltate și aici. 

Bilete ieftine de avion spre Eindhoven

Pentru a găsi cele mai bune bilete de avion către Eindhoven puteți compara individual biletele oferite de companiile aeriene. De obicei, acest lucru necesită timp, deoarece este nevoie să verificați prețurile în mod constant. O alternativă mai convenabilă pentru a vă asigura că nu ratați promoțiile companiilor aeriene este să setați o alertă de preț pentru ruta de care sunteți interesat.

Pentru a seta alerta de preț, selectați aeroportul de plecare și Eindhoven ca aeroport de sosire, apoi introduceți bugetul maxim pe care l-ați alocat pentru zbor. Când companiile aeriene vor oferi biletele de avion la prețul dorit de dumneavoastră, veți primi un e-mail. Este important să rețineți că acesta nu înlocuiește rezervarea și nici nu garantează păstrarea ofertei pe termen nelimitat. Așadar, este recomandat să rezervați oferta în cel mai scurt timp de la primirea mesajului.

Companii aeriene care operează curse către Eindhoven

Aeroportul Eindhoven este unul dintre cele mai importante din Olanda, fiind deservit în special de companii aeriene low-cost și de tip charter. Din România, cursele directe către Aeroportul Eindhoven sunt operate de compania low-cost Wizz Air, pe rutele București – Eindhoven și Cluj-Napoca – Eindhoven. De asemenea, Ryanair oferă curse directe către Eindhoven din mai multe orașe europene și nord-africane. Alte companii care operează zboruri de pe Aeroportul Eindhoven sunt Lauda, Transavia, TUI fly Belgium și TUI fly Netherlands.

De la aeroport în oraș

Aeroportul Eindhoven se află la o distanță de 7,6 kilometri de oraș și este al doilea cel mai aglomerat din Olanda. Deschis ăn 1932, acesta este folosit atât în scop comercial, cât și militar. Aeroportul funcționează cu codul IATA EIN, iar în 2018 a deservit peste 6 milioane de pasageri.

Datorită distanței mici dintre aeroport și oraș, accesul către Eindhoven este foarte facil. Sistemul de transport public include mai multe linii către aeroport, inclusiv două rute deservite de autobuze electrice. Liniile 10, 400 și 401 leagă aeroportul de Gara Eindhoven, cea din urmă fiind conectată și cu centrul orașului.

De asemenea, în aeroport aveți și opțiunea de a închiria o mașină de la companii precum Europcar, Hertz sau Sixt.

Găsiți oferta ideală de zbor către Eindhoven

Dacă ați mai căutat zboruri avantajoase către Eindhoven – sau orice altă destinație – știți cât de dificil poate fi să rezervați oferta ideală. Totuși, planificarea unei călătorii nu ar trebui să fie o provocare.

Puteți găsi cele mai avantajoase zboruri către Eindhoven folosind un instrument de planificare online, cum este motorul de căutare de zboruri eSky. Acesta compară, în numai câteva secunde, toate ofertele disponibile pentru zborul dumneavoastră, și le afișează pe cele mai avantajoase. Pentru a folosi motorul de căutare de zboruri trebuie să selectați aeroportul de plecare și Eindhoven ca aeroport de sosire, apoi să alegeți datele în care doriți să călătoriți.

Toate rezultatele afișate sunt sortate în funcție de preț, însă aveți mai multe filtre din care puteți alege pentru a găsi oferta potrivită mai ușor. Puteți selecta afișarea zborurilor operate numai de anumite companii aeriene sau selecta numărul de escale dorit, însă aveți și opțiunea filtrării zborurilor în funcție de ora programată pentru decolare sau aterizare.

Care este prețul unui bilet de avion spre Eindhoven?

Prețul biletelor de avion spre Eindhoven este influențat de mai mulți factori, precum aeroportul din care călătoriți, timpul rămas până la călătorie sau perioada în care călătoria este efectuată. De obicei, perioadele cele mai aglomerate (cum ar fi lunile decembrie și ianuarie) sunt cele în care tarifele biletelor de avion sunt mai crescute.

Dacă alegeți să zburați din Aeroportul București-Otopeni, prețul unui bilet cumpărat în ziua plecării se apropie de 1500 de lei, în timp ce unul cumpărat cu șase până la opt săptămâni în avans costă 130 de lei. Prețul mediu pentru biletele cumpărate în ultimele săptămâni înaintea călătoriei este de 500 de lei.

Dacă ruta dumneavoastră include Cluj-Napoca drept punct de plecare, prețurile fluctuează între 1050 de lei și 150 de lei pentru zborurile cumpărate în ultimele șase săptămâni dinaintea călătoriei, prețul mediu fiind de aproximativ 800 de lei. Zborul rezervat în ziua călătoriei se apropie de 1200 de lei, în timp ce prețul mediu pentru călătoriile rezervate cu șapte săptămâni în avans este de 300 de lei.

Când puteți rezerva bilete de avion la cel mai bun preț?

Perioada în care alegeți să călătoriți este unul dintre cele mai importante aspecte care influențează costul unui zbor, indiferent de destinație. Lunile care înregistrează cel mai mare interes din partea turiștilor sunt iulie, august și septembrie, prețurile pentru biletele de avion către Eindhoven fiind mai crescute în acest interval. De asemenea, în perioada decembrie – ianuarie vă puteți aștepta la prețuri mai mari pentru biletele de avion, atât către Eindhoven, cât și către alte destinații.

Dacă deja ați stabilit o călătorie în oricare dintre aceste intervale, cel mai bun preț este afișat cu cel puțin șase luni în avans. Pe măsură ce data călătoriei se apropie, costurile pentru biletele de avion sunt din ce în ce mai mari.

Pentru zborurile programate în extra-sezon, puteți rezerva bilete de avion cu cel puțin șase săptămâni în avans. Deși există posibilitatea ca unele companii aeriene să ofere bilete la preț redus în regim last-minute, acest lucru nu este o garanție. Dacă zborul dumneavoastră nu suportă amânare sau datele nu sunt flexibile, este mai bine să rezervați biletele de avion cu șase săptămâni în avans.

Pentru a găsi și mai ușor biletele de avion la prețul dorit, puteți folosi opțiunea Calendar +/-3 zile. Acesta afișează cele mai avantajoase prețuri pentru biletele de avion din datele selectate de dumneavoastră, dar și din zilele anterioare și următoare, astfel încât să plătiți cel mai bun preț pentru biletele de avion spre Eindhoven.

Ce nu trebuie să ratați în Eindhoven?

Odată ce ați ajuns în orașul olandez există câteva puncte pe care nu trebuie să le ratați. Unul dintre acestea este Muzeul Preistoric în aer liber(PreHistorisch Dorp), unde veți avea parte de o incursiune în trecut. Puteți participa la ateliere interactive și cunoaște istoria și obiceiurile locurilor de acum 13.000 de ani până la Evul Mediu.

Van Abbemuseum este un alt muzeu pe care nu trebuie să îl rateze niciun împătimit al artelor vizuale. Aici sunt expuse lucrări ale lui Picasso, Kandinsky și Mondrain, iar colecția depășește 2700 de picturi, sculpturi și videouri.

Nu uitați să includeți și parcurile Genneper și Stadswandelpark pe lista obiectivelor dumneavoastră, sau biserica Sfânta Ecaterina a Alexandriei. Istoria acesteia începe de la 1200 și, deși a fost supusă mai multor etape de reconstrucție, stilul neo-gotic încă se păstrează, la fel ca cele două turnuri de 73 de metri înălțime.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Eindhoven pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Eindhoven pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Eindhoven, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Eindhoven?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Eindhoven atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Eindhoven

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Eindhoven

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Eindhoven!

Alegeți hotel în Eindhoven