Meniu

Budapesta Eindhoven - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Eindhoven

 • Informații generale

  Limba oficială Olandeză, Frizonă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Festivalul Luminii (Eindhoven Glow 2016)

  Este un festival de lumină și culoare care adună artiști și designeri locali și internaționali, care fac expoziții de artă cu lumină, dar și cu ultimele lor inovații în design. Acestea au la bază tehnologii media (computere, senzori, proiectoare).

 • Când să vizitați Eindhoven?

  Vă recomandăm să mergeți de Sf. Nicolae și Crăciun – astfel, vă veți putea bucura de spectacolul de lumini, dar și de numeroasele evenimente.  În schimb, lunile iunie, iulie și august sunt perfecte dacă doriți să vă lăsați răsfățați de vremea bună.

 • Transportul urban

  Puteți vizita orașul cu ușurință cu autobuzul sau cu bicicleta. Ca peste tot în Olanda, rutele de biciclete sunt foarte bine dezvoltate și aici. 

Ce trebuie să știți despre Eindhoven

Al cincilea oraș ca mărime din Olanda are o populație de aproximativ 350.000 de locuitori, aceasta fiind preponderent tânără. În ciuda numărului crescut de oameni, orașul nu este însă copleșit de trafic, circulația fiind destul de lejeră. 
Ce puteți face în Eindhoven?
În primul rând, bifați cele mai importante muzee – Muzeul PSV Museum este în fruntea listei noastre. Apoi, Muzeul Philips – da, unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume s-a născut chiar aici! Prima sa fabrică a fost transformată în muzeu cu acces public, așa că puteți vedea singuri condițiile în care se fabricau pe vremuri produsele dvs. favorite. De asemenea, vă recomandăm să ajungeți și pe stadion dacă sunteți iubitori de fotbal – nu veți fi dezamăgiți!  
Un alt obiectiv turistic important este și Clădirea Evoluon – aceasta este și simbol pentru oraș. 
Vă mai recomandăm, de asemenea, și Biserica Sf Caterina – aceasta este de fapt cea mai veche clădire din oraș, adăpostind rămășițe arheologice din sec.13.  
Ce să savurați în Eindhoven?
Plăcerile noastre vinovate sunt: drop (zahăr brun specific preparat), stroopwaffle (gofre) și kibbeling (un fel de carne prăjită din viespe – sunt de fapt niște bucăți mici prăjite în ulei, la care se adugă sos).

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Budapesta spre Eindhoven pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Budapesta spre Eindhoven pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Budapesta spre Eindhoven, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Budapesta spre Eindhoven?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Budapesta spre Eindhoven atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Budapesta Eindhoven

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Budapesta - Eindhoven

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Eindhoven!

Alegeți hotel în Eindhoven