Meniu

Căutați zboruri din Nisa spre Bucureşti

Arată filtrele

Bucureşti

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Românii – popor gastronom

  Fiți pregătiți să puneți câteva kg în concediu! Mâncarea este absolut delicioasă – și peste tot! De încercat: mici cu muștar la restaurant La Cocoșatu, mămăliguță cu brânză și ou la Casa Doina, dar și sărmăluțe în foi de viță la Hanu’ Berarilor.

 • Viața socială la rang de artă

  Orașul abundă în cafenele și localuri fistichii. Dacă sunteți în căutare de locuri boeme, în aer liber, recomandăm Grădina Eden și Grădina Verona – situate departe de zgomotul bulevardelor, veți avea senzația că intrați într-o oază verde de liniște.

 • Distracție indiferent de anotimp

  Indiferent de sezon, trebuie neapărat să vizitați Therme! Situat la ieșirea din oraș, este unul dintre cele mai mari centre de relaxare și wellness din Europa! Bucurați-vă de plaje urbane, saune, piscine cu ape termale, tobogane și baruri acvatice!

Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni

Cursele directe din Nisa către București sunt gestionate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, cel mai important aeroport din țară. Companiile aeriene cu care puteți zbura direct din Nisa către București sunt TAROM și companiile low-cost Blue Air și Wizz Air, călătoria având o durată medie de 2 ore și 25 de minute.

După închiderea celuilalt aeroport din regiune în 2012, Aeroportul Henri Coandă a preluat majoritatea destinațiilor și zborurilor efectuate pe vechiul aeroport, ajungând la un trafic de călători de aproape 14 milioane în 2018.

Aeroportul se află la aproape 17 kilometri distanță de centrul orașului, fiind ușor accesibil pe DN1. Din aeroport puteți ajunge în oraș folosind una din liniile express care duc către Gara de Nord sau Piața Unirii (liniile 783 și 784 pentru Piața Unirii, respectiv linia 780 pentru Gara de Nord). Pentru Gara de Nord există și o conexiune feroviară, trenurile Henri Coandă Express circulând de la gara din apropierea aeroportului. Deoarece aceasta este situată la aproximativ un kilometru distanță de aeroport, puteți ajunge aici cu un autobuz de transfer, prețul biletului acestuia fiind inclus în prețul biletului de tren.

O altă variantă pentru a ajunge în București și pentru a nu duce grija transportului pe durata șederii este închirierea unei mașini din aeroport. Peste 10 firme de profil își desfășoară activitatea în incinta aeroportului, printre care și Alana Rent-a-Car, Autonom, Avis și Green Motion Car Rental.

Cum găsiți zboruri ieftine din Nisa în București?

Prețul biletelor de avion este în mare măsură influențat de perioada în care doriți să călătoriți și de timpul rămas până la efectuarea călătoriei. De obicei, un bilet rezervat în ultimele zile sau săptămâni va costa mai mult decât unul rezervat cu mai multe luni în avans.

Dacă vă bucurați de flexibilitate în datele de călătorie sau încă nu ați stabilit intervalul în care doriți să zburați către București, puteți găsi oferte avantajoase de zbor pe website-ul eSky. Cele mai actuale promoții la biletele de avion din Nisa în București – sau către orice altă destinație – sunt afișate aici, prețurile începând chiar și de la 30 de euro sau mai puțin pentru o călătorie.

Un alt lucru de care puteți să țineți cont atunci când rezervați biletele de avion este ora la care este programat zborul. În mod normal, cursele cel mai puțin solicitate – deci și cele mai ieftine – sunt programate între orele 2AM și 6AM. De asemenea, prețul biletelor de avion diferă și în funcție de ziua în care sunt programate. Pentru a vă asigura că nu ratați ofertele potrivite, puteți consulta graficul de prețuri pe un interval de o săptămână, pornind de la datele selectate de dumneavoastră, și puteți adapta perioada de călătorie cu una sau două zile.

Găsiți bilete de avion din Nisa în București la prețuri accesibile

Oferta ideală de zbor este la numai câteva click-uri distanță cu motorul de căutare de zboruri eSky. Acesta poate fi accesat și de pe tabletă sau smartphone, și de pe desktop, iar rezultatele sunt de fiecare dată cele mai relevante.

Pentru a rezerva biletele de avion dorite este nevoie să selectați Nisa și București ca locuri de plecare și de sosire, să alegeți perioada în care doriți să călătoriți și numărul de bilete pe care doriți să îl rezervați. Motorul de căutare va compara ofertele a peste 950 de companii aeriene de linie, low-cost și charter și va afișa, în câteva secunde, rezultatele cele mai potrivite pentru căutarea dumneavoastră. Ofertele sunt afișate în funcție de cele mai bune prețuri, însă puteți rafina căutarea aplicând filtre privind linia aeriană cu care preferați să călătoriți, numărul de escale acceptat sau alte criterii asemănătoare.

Care este prețul mediu pentru un bilet de avion din Nisa în București?

Dacă ați programat o călătorie last-minute, prețurile pot depăși 750 de lei pentru o singură cursă, din Nisa în București. De asemenea, pentru biletele cumpărate în ultima lună, prețul mediu este de aproximativ 500 de lei. În ceea ce privește călătoriile planificate din vreme, costurile pentru biletele de avion pot fi considerabil mai reduse, dacă alegeți cu grijă zilele de călătorie. De exemplu, un bilet cumpărat cu opt sau nouă săptămâni în avans poate să coste puțin peste 100 de lei sau mai mult de 400 de lei.

Newsletter-ul personalizat eSky este un instrument de planificare a călătoriilor care vă ajută să aflați primii despre ofertele de neratat la biletele de avion pe ruta de care sunteți interesat. Pentru a vă înscrie la newsletter este nevoie să selectați ruta – Nisa București – și să setați tariful maxim pe care doriți să îl achitați pentru biletele de avion. În momentul în care oferta dorită va fi disponibilă din partea companiilor aeriene, veți primi un e-mail de înștiințare. Acesta nu reprezintă rezervarea biletelor de avion, așadar vă recomandăm să profitați de ofertă până nu se epuizează.

Optimizați costurile călătoriei către București

Pentru a plăti un preț cât mai avantajos pentru biletele de avion dorite puteți ține cont de două aspecte importante: serviciile adiționale pe care le doriți incluse în călătorie (ca de exemplu un bagaj de cală sau opțiunea de îmbarcare prioritară) și momentul în care efectuați căutările.

Serviciile  adiționale implică, de asemenea, și taxe adiționale. Totuși, unele companii aeriene oferă o parte din aceste servicii ca parte a biletului de avion achiziționat. Ținând cont de aceste aspecte, puteți estima mai ușor bugetul de care dispuneți și ce așteptări aveți pentru prețul pe care îl plătiți.

Momentul în care planificați călătoria este, de asemenea, important deoarece prețul ofertelor afișate va fluctua în funcție de traficul de căutări pentru bilete de avion. Majoritatea călătorilor își planifică noile vacanțe fie în week-end, fie în timpul săptămânii seara. De obicei, ofertele afișate în acest interval sunt și cele mai costisitoare. Pentru a beneficia de cele mai bune prețuri, puteți naviga printre oferte dimineața devreme, în timpul săptămânii.

Când ar trebui să rezervați biletele de avion?

Bucureștiul merită vizitat în special primăvara sau toamna, când temperaturile sunt suportabile și puteți descoperi în voie orașul. Dacă alegeți un zbor din timpul sezoanelor aglomerate (luna august și intervalul decembrie – ianuarie), atunci vă puteți aștepta la prețuri mai mari decât în mod normal. Pentru a economisi bani la biletele de avion, puteți rezerva biletele cu cel puțin patru luni în avans. În schimb, pentru biletele rezervate pentru călătoriile în extra-sezon este suficient să efectuați rezervările cu patru sau șase săptămâni în avans.

 

Aeroporturi

Nisa Bucureşti

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Nisa - Bucureşti

Orarul zborurilor:

Nisa Bucureşti

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bucureşti!

Alegeți hotel în Bucureşti