Meniu

Milano Mombasa - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Mombasa

 • Informații generale

  Limba oficială Swahili, Engleză
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Șiling kenyan (KES)

 • Paradisul crocodililor

  Mamba Village, localizat în districtul Nyali, adăpostește cea mai mare crescătorie de crocodili din Kenya. Aici veți putea întâlni cele mai variate specii, dar și cele mai numeroase exemplare.

 • Arta meșteșugarilor

  Într-unul dintre satele din apropierea Mombasa veți găsi meșteșugarii Akamba, cunoscuți în toată lumea. Aceștia creează obiecte din lemn, de la sculpturi la obiecte de uz zilnic, care fascinează prin calitatea și design-ul lor.

 • Fluturi tropicali cât vezi cu ochii

  Mombasa Butterfly House este un loc calm și plin de liniște, situat chiar în spatele Fort Jesus. Este locul ideal pentru cei pasionați de natură, pentru că oferă o ocazie unică să observe atâtea specii de fluturi tropicali în habitatul lor natural.

   

De ce merită să vizitați Mombasa

Mombasa este al doilea cel mai mare oraș din Kenya și unul dintre cele mai mari porturi de pe țărmul estic al Africii. Este un mix de culturi care fascinează prin diversitate – piețele care îmbie cu mirosuri de condimente, dar și vegetația abundentă și peisajele care par rupte din cărțile poștale atrag anual turiști din toată lumea.

Pe străduțele întortocheate din Centrul Vechi veți întâlni semnele ale colonialismului. Veți putea admira clădiri rezidențiale cu obloane și uși sculptate, balcoane pline de povești și construcții ale căror timpuri au trecut deja.

Cel mai potrivit loc pentru relaxare este portul vechi, care a fost scos din uz odată cu amenajarea noului port, Kilindini. Dacă sunteți norocoși, în unele puteți observa nave care sunt ancorate acolo. Un alt punct de atracție interesant dacă ajungeți în Mombasa este istoricul Fort Jesus, ridicat de către portughezi în secolul 16. 

Totuși, adevărata vacanță în Kenya constă într-o excursie safari, unde veți putea întâlni natura și vietățile sălbatice. Dacă vă doriți o excursie mai puțin riscantă, vă recomandăm parcul Haller, care este verde pe tot parcursul anului, și Mamba Village.

În ceea ce privește mâncarea tradițională, cele mai bune restaurante la care să vă delectați sunt Tamarind Mombasa și Pavilions, unde veți găsi specialități locale. Nu plecați de aici fără să încercați szawarna, preparatul cu piri piri sau baryani, un fel de mâncare împrumutat din bucătăria indiană.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Milano spre Mombasa pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Milano spre Mombasa pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Milano spre Mombasa, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Milano spre Mombasa?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Milano spre Mombasa atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Milano Mombasa

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Milano - Mombasa

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Mombasa!

Alegeți hotel în Mombasa