Meniu

Karlsruhe România - Căutați bilete de avion

România

 • București
 • Cluj-Napoca
 • Iași
 • Timișoara
 • Sibiu
 • Bacău
 • Suceava
 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Românii – popor gastronom

  Fiți pregătiți să puneți câteva kg în concediu! Mâncarea este absolut delicioasă – și peste tot! De încercat: mici cu muștar la restaurant La Cocoșatu, mămăliguță cu brânză și ou la Casa Doina, dar și sărmăluțe în foi de viță la Hanu’ Berarilor.

 • Viața socială la rang de artă

  Orașul abundă în cafenele și localuri fistichii. Dacă sunteți în căutare de locuri boeme, în aer liber, recomandăm Grădina Eden și Grădina Verona – situate departe de zgomotul bulevardelor, veți avea senzația că intrați într-o oază verde de liniște.

 • Distracție indiferent de anotimp

  Indiferent de sezon, trebuie neapărat să vizitați Therme! Situat la ieșirea din oraș, este unul dintre cele mai mari centre de relaxare și wellness din Europa! Bucurați-vă de plaje urbane, saune, piscine cu ape termale, tobogane și baruri acvatice!

București

Aflat în trecut sub influență comunistă, Bucureștiul încă mai păstrează rămășițe ale Epocii de Aur, însă vă va surprinde cu siguranță cu felul în care a integrat rapid influențele occidentale – devenind astfel un punct de referință pentru distracție, viață de noapte și atracții moderne. Cu un număr impresionant de obiective turistice demne de vizitat, câteva ies în evidență:

 1. Casa Poporului, acum cunoscută ca Palatul Parlamentului, are aproape 3 km lungime, 86 m înălțime și mai are încă 92 m sub pământ. Este a doua cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume, si cea mai scumpă clădire administrativă din lume, dar și cea mai grea clădire din lume. Este cunsocută și pentru faptul că este vizibilă din spațiu.
 2. Centrul Vechi - o zonă eclectică unde puteți găsi baruri, restaurante, cluburi de noapte, buticuri cochete cu haine, dar și teatre sau biserici.
 3. Muzeul Satului – dacă doriți să uitați de zgomotul orașului pentru câteva ore, acesta este locul ideal pentru relaxare. Extrem de liniști și înverzit, muzeul în aer liber adăpostește peste 300 modele de case țărănești vechi de secole de pe tot teritoriul României – interesant este că acestea au fost luate direct din locul de baștină și asamblate aici! În plus, din muzeu puteți ieși direct în Parcul Herăstrău, unde se pot închiria biciclete, se poate asista la diverse evenimente și festivaluri sau se poate lua un picnic pe marginea lacului.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Karlsruhe spre România pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Karlsruhe spre România pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Karlsruhe spre România, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Karlsruhe spre România?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Karlsruhe spre România atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Karlsruhe

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Karlsruhe - România