Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Philadelphia Intl Airport

Arată filtrele

Philadelphia

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Plimbare prin oraș

  Multe agenții din Philadelphia organizează tururi la pas tematice prin oraș. Puteți opta pentru tururi culinare, tururi istorice (founding fathers tour) sau puteți explora picturile murale stradale. 

   

 • Grădinile magice

  În anii ’60, Isaiah Zagar a poposit pe South Street. Atunci a început să decoreze clădirile aflate în împrejurimi cu bucăți colorate de sticlă și mozaic din ceramică. Astăzi, le puteți admira la Grădinile Magice ale Philadelphiei.

 • Priviți în jos!

  Pentru o priveliște care vă va tăia răsuflarea, urcați în cel mai înalt observator al Philadelphiei. Acesta se află la etajul 57 al unui zgârie-nori de pe 1650 Market Street, iar de aici veți putea privi înspre toate cele patru colțuri ale lumii. 

De ce merită să vizitați Philadelphia?

Philadelphia a fost unul dintre cele mai mari orașe colonizate de europeni (atestată în anul 1701) și prima capitală a Statelor Unite. Orașul este impresionant și trebuie să-i acordați cel puțin o vacanță de 9 zile pentru a-l putea explora. Iar dacă ajungeți aici, vă recomandăm să descoperiți:
Primăria orașului -  construită în stil imperial, are 167 metri înălțime, 20 de ascensoare și 4 ceasuri imense, de 8 metri în diametru. În apropiere, se află Liberty Bell, un simbol al independenței americane. Dacă ajungeți aici în vacanță de Crăciun, nu ratați Macy’s Center City, casa cu cele mai mari orgi funcționale din lume.
Pentru o experiență incitantă, recomandăm Penitenciarul Eastern State, o veche închisoare din anul 1829. Pe lângă celulele echipate cu paturi și mese de campanie, veți putea vizita și celula “de lux” a lui Al Capone, dar și rămășițe ale unei frizerii.
Copiii vor fi cei mai bucuroși la Muzeul “Te rog, atinge”, unde se vor putea urca la volanul unui autobuz adevărat, vor putea merge la cumpărături, vor construi o casă din cărămizi, vor coace pâine sau descoperi fascinanta lume a lui “Alice în Țara Minunilor”. 
Vacanța nu va fi completă dacă nu încercați sandwich-ul cu friptură de porc de la DiNic, premiat drept “cel mai bun sandwich din America” de către Travel Channel. Localul Olandez este cunoscut pentru merele sale “în cuib” (înfășurate în aluat), în timp ce la Miller’s Twist puteți cumpăra covrigei frământați și copți de către localnici Amish. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Philadelphia Intl Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Philadelphia Intl Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Philadelphia Intl Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Philadelphia Intl Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Philadelphia Intl Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Philadelphia Intl Airport

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Philadelphia!

Alegeți hotel în Philadelphia