Meniu

Căutați bilete de avion din Israel

Israel

 • Tel Aviv
 • Eilat
 • Informații generale

  Limba oficială Ebraică, Arabă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Shekel nou (ILS)

 • Orașul cu un design impresionant

  Este aproape imposibil să vă rătăciți în Tel Aviv. Cele mai importante străzi se întind de-a lungul mării. Pe prima dintre ele se află hoteluri, pe a doua, restaurante, iar mai departe găsiți mall-uri și stația de autobuz.

 • Vizite gratuite

  Verificați informațiile despre unde și când au loc tururile cele mai importante ale orașului. Nu va trebui să plătiți pentru această plimbare. În plus vi se pune la dispoziție chiar și un ghid în limba engleză.

 • Cinci kilometri de promenadă

  Pentru a vă bucura de un apus de soare incredibil, porniți la pas pe promenada întinsă pe cinci kilometri în lungul plajei, până la portul Jaffa. În timpul acestei plimbări puteți vedea cele mai importante atracții turistice ale orașului Tel Aviv.

De ce merită să vizitați Tel Aviv?

Orașul se află la Marea Mediterană și a fost ridicat în anul 1909 la periferia portului antic Jaffa. Mulțumită dezvoltării rapide, noua regiune nu mai are astăzi nimic în comun cu vechiul port, rămas îngropat în trecut. Orașul alb Tel Aviv face parte din patrimoniul UNESCO, fiind cea mai mare agregare de arhitectură modernă, motiv pentru care îl și recomandăm pentru un city break! 
Bogățiile istorice unice sunt toate adunate în partea veche a orașului, fostul port Jaffa. A atins apogeul dezvoltării sale în secolul 19, când se făcea comerț cu mătase și portocale. Astăzi, în docurile din port se află o mulțime de restaurante și cafenele.
Dacă sunteți în căutare de suveniruri, puteți trece pe la Adina Plastelina pentru bijuterii originale; apoi, pentru o sticlă de vin din regiune, vizitați vinăria 613 Pomegranate Wine, iar pentru tacâmuri splendid decorate opriți-vă la Irit Goldberg. Mai departe, pe străzile bătrânului Jaffa, veți da peste piața de vechituri de unde puteți alege orice: de la bijuterii, haine, mobilă veche, până la suveniruri îmbătrânite de vreme, decorațiuni și fructe proaspete.
Parcurile sunt adevărate binecuvântări într-un oraș sufocat de clădiri. Cel mai mare dintre ele, Parcul ha-Jarkon, este de fapt o alăturare a șase grădini. 
Ce mâncăruri recomandăm în Tel Aviv? Înainte de toate, falafelul (cel mai gustos, la Falafel Hakosem de pe Strada Shlomo Hamelech, sau la Falafel Gabay, aflat pe Bograshov). În localul Shakshukia, de pe Strada Ben Yehuda, o să puteți savura tradiționala cholent, o friptură caracteristică bucătăriei evreiești – de neratat când ajungeți aici în city break!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Israel pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Israel pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Israel, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Israel?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Israel atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Israel