Meniu

Veneţia Palma de Mallorca - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Palma de Mallorca

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Un aeroport extrem de aglomerat

  Aeroportul, situat la o distanță de 10 kilometri de oraș, este unul dintre cele mai aglomerate din Spania, dar și din Insulele Baleare, găzduind în fiecare an peste 22 de milioane de pasageri.

 • Rambla – să cunoaștem familia regală!

  De-a lungul vastei promenade denumită Rambla, veți găsi numeroase magazine – a zis cineva shopping? În plus, dacă vreți să cunoașteți membrii familiei regale din Spania, trebuie să treceți pe aici!

 • Prânzul

  Când vă plimbați, răsfățați-vă cu un prânz delicios servit de localnici – pan amb oli, pâine prăjită cu ulei de măsline și sos de tomate. Pe lângă aceste tapas savuroase, mai merită să gustați din șunca și brânzeturile tradiționale ale regiunii.

De ce merită să vizitați Palma de Mallorca?

Palma, cunoscută și ca Palma de Mallorca, este capitala insulei Mallorca, populația Insulelor Baleare formând jumătate din populația insulei spaniole însăși. Este una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din lume, fiind faimoasă pentru petrecerile sale, cluburile și discotecile aflate la tot pasul – însă orașul are de oferit cu mult mai mult!
Un oraș fermecător ce merită descoperit într-o vacanță ca la carte - vă recomandăm să vizitați neapărat centrul vechi, dar nu uitați că există oricând riscul să vă rătăciți pe străduțele înguste și animate! Cu o arhitectură deosebită, tipică țărilor de la Marea Mediterană, sigur veți avea senzația că ați aterizat de fapt în Florența! 
Cei atrași de scufundări vor fi fericiți să afle că nu departe de Palma se află multe cluburi de acest gen. Una dintre cele mai cunoscute plaje din Palma, Playa de Palma, se distinge prin nisipul fin și curat și accesul lin la apele mării – clar, nu trebuie ratată când ajungeți aici în vacanță! Alte plaje aflate aici sunt Can Pere Antoni și Can Estància.
Centrul distracției se află în El Terreno și Avinguda de Gabriel Roca. Aflate chiar pe malul apei, aici veți găsi numeroase cluburi și discoteci. Palma Nova Gardens, de pe Passeo del Mar 32 este una dintre ele, și mai apoi Cabrera (Strada Can Baro, numărul 9), unde puteți încerca specialități culinare mediteraneene absolut delicioase! În fiecare zi, mai puțin duminică, vei avea acces la bunătățile locale de vei vizita piața din oraș.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Veneţia spre Palma de Mallorca pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Veneţia spre Palma de Mallorca pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Veneţia spre Palma de Mallorca, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Veneţia spre Palma de Mallorca?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Veneţia spre Palma de Mallorca atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Veneţia Palma de Mallorca

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Veneţia - Palma de Mallorca

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Palma de Mallorca!

Alegeți hotel în Palma de Mallorca