Meniu

Căutați bilete de avion din Aruba

Aruba

 • Oranjestad
 • Informații generale

  Limba oficială Olandeză, Papiamento
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Florin Aruban (AWG)

 • Limbi vorbite

  Olandeză și papiamento (o limbă derivată din portugheză, limbi africane și câteva influențe amerindiene, englezești, olandeze și spaniole) sunt limbile oficiale din Aruba, însă majoritatea nativilor vorbesc mai mult de 4 limbi.

 • Plajele

  Vă vor tăia respirația, cu siguranță! Nisipul alb și apele turcoaz invită la bălăceală și relaxare! Pont de călător: Eagle Beach este considerată printre cele mai bune plaje din lume, așadar nu trebuie s-o ratați!  

 • Sporturi

  Cele mai populare sunt sporturile de plajă. Tenisul de plajă este favorit printre localnici, dar insula este ideală și pentru windsurfing și kitesurfing, mulțumită curenților de vânt constanți. 

De ce ne place Oranjestad

Capitala Arubei este un amestec de bogății naturale și modernism adăugat - un oraș port de o frumusețe incredibilă, plin de centre de cumpărături. Oranjestad își trage numele din olandeză (Oranjestad – Casa Portocaliului), Aruba fiind de altfel parte din teritoriul olandez. 
Orașul este punctul de sosire pentru întreaga Aruba, în primul rând pentru că aici este localizat aeroportul internațional. 
Principala atracție pentru turiști este Fort Zoutman, cea mai veche clădire din Aruba, construită în 1798 pentru a proteja orașul de pirați. Apoi mai sunt Turnul Willem III, construit în 1868 și care a funcționat ca ceas și far, Muzeul de Istorie (care este poziționat între cele două clădiri și găzduiește o expoziție permanentă a principalelor evenimente istorice din Aruba, dar și expoziții tematice) și Festivalul Bon Bini (acesta are loc marțea la 6:30 seara, în curtea exterioară a Fortului). 
Puteți la fel de bine să vă plimbați prin centrul capitalei și să o descoperiți la pas. Un proiect inaugurat în 2012 leagă terminalul pentru croaziere cu centrul orașului, trecând pe strada principală, care a fost complet recondiționată și transformată în bulevard.
În plus, trebuie să luați și pulsul insulei – descoperiți oamenii, muzica și bucătăria specifică! Oranjestad are o viață de noapte extrem de activă, bogată în restaurante, cafenele, baruri și cazinouri.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Aruba pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Aruba pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Aruba, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Aruba?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Aruba atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Aruba