Meniu

Cluj-Napoca Suceava - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Suceava

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Biserica Dorințelor

  Mănăstirea Hagigadar este un important sanctuar armenesc, cunoscut sub numele de Biserica Dorințelor. Acesta este vizitat în fiecare an pe 15 august de către mii de pelerini din toate colțurile lumii, care vin pentru a li se îndeplini dorințele.

 • Muzeul Oului

  Pentru cele mai frumoase ouă încondeiate, vizitați Muzeul Oului din satul Vama, unde vă puteți delecta cu operele Letiția Orșivschi. Artista decorează ouă de găină și struț conform tradițiilor populare, pictând motive elegante unice. 

 • De la oraș la sat

  Faceți o plimbare prin Muzeul Satului pentru un aer de istorie rurală. Colibele renovate din zona Bucovinei adăpostesc nu doar ustensile domestice folosite din străvechi timpuri, ci și reprezentații ale unor tradiții, cum ar fi priveghiul mortului.

Suceava: istorie și patrimoniu cultural mondial
Suceava respiră istorie: orașul a fost capitala Moldovei în secolele 15-16, iar astăzi este unul dintre cele mai bogate centre urbane datorită clădirilor sale istorice. Săpăturile arheologice au dovedit existența așezărilor umane în regiune încă din timpuri străvechi. Orașul se mândrește cu sanctuare ce aparțin unui grup de biserici ortodoxe pictate din nordul Moldovei, care sunt incluse în Patrimoniul UNESCO. Cea mai interesantă și frumos conservată mănăstire este mănăstirea Sfântului Ioan cel Nou, cu fresce la exterior datând din 1534. 
 
Pentru un city break bogat în istoria locului, vă recomandăm vizitarea obiectivelor turistice împreună cu un ghid. Cea mai bună ofertă este cea a companiei Hello Bucovina Day Tours – puteți alege o rută deja prestabilită sau o puteți ajusta după cum doriți. 
 
Suceava are multe de oferit din punct de vedere gastronomic: pentru o porție de cotlet de miel sau rață marinată în anason poposiți la restaurantul Mosaik (str. Sofia Vicoveanca), la restaurantul Centru Vechi (str. Bumbac Vasile) puteți încerca delicioșii cârnați picanți românești și coaste la grătar, iar pentru îndulcire vă recomandăm Maison Delice (str. Curtea Domnească), unde veți putea servi prăjituri în atmosfera unei cafenele cochete. 
 
O vacanță fără suveniruri? Asta nu se poate! Vizitați Ceramica Marginea, cunoscută în întreaga lume pentru vasele din ceramică neagră, o moștenire dacică. Veți găsi aici și straie populare, bijuterii și decorațiuni pentru casă. 
Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Cluj-Napoca spre Suceava pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Suceava pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Suceava, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Cluj-Napoca spre Suceava?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Cluj-Napoca spre Suceava atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Cluj-Napoca Suceava

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Suceava

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Suceava!

Alegeți hotel în Suceava