Meniu

Căutați bilete de avion din București spre Lefkada

Arată filtrele

Lefkada

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • În croazieră

  În fiecare dimineață, aproape din fiecare port pornesc nave cu care puteți merge într-o croazieră de o zi în jurul insulei. Peisajele vă vor fascina cu siguranță!

 • Fabrica de măsline

  Dacă sunteți curioși să vedeți cum se desfășoară procesul de presare a măslinelor, faceți o vizită la fabrica din Sivros. Proprietarul vă va da toate detaliile și puteți degusta produsele locale.

 • Sanctuarul Sfintei Maria

  În nordul insulei veți găsi un sanctuar istoric al Sfintei Marii. Acesta este situat pe un munte care oferă o priveliște aparte, iar în imediata apropiere veți găsi și o mini-grădină zoologică.

De ce merită să vizitați Lefkada

Lefkada este o insulă greceasă ideală pentru un city break discret, înconjurați de un peisaj pitoresc. Aici veți găsi locul ideal pentru relaxare, pe plajele cu nisip fin, sau pentru adrenalină, dacă sunteți pasionați de windsurfing și kitesurfing. 

Una dintre cele mai populare plaje este Porto Katsiki, de pe țărmul sud-vestic al insulei, în ciuda faptului că este acoperită cu pietriș și necesită cipici speciali pentru înot. O altă plajă iubită de turiști este Egremini, unde culoarea apei este asemănătoare cu cea care înconjoară Caraibele. Ca să ajungeți aici aveți nevoie de răbdare, întrucât e nevoie să urcați un set lung de scări.

Dacă ajungeți în Lefkada din Grecia continentală, primul oraș pe care îl veți vedea este Lefkas, capitala insulei. Aici veți putea admira clădirile din centrul vechi, majoritatea cu o vechime de peste 200 de ani, și câteva mai vechi de 500 de ani. Datorită cutremurelor din regiune, mare parte din clădirile originale au fost dărâmate, însă cele nou construite au respectat tradiția insulei.

Pe insulă veți găsi cinci orașe turistice, fiecare cu un aer relaxant și liniștit. Nikiana și Ligia sunt situate unul lângă celalălalt, iar plajele lor sunt acoperite de pietriș. Același lucru veți găsi și pe plaja din Agios Nikitas, din nordul insulei. Nidri este centrul distracției de sezon, cu baruri deschise până noaptea târziu, iar Vasiliki este destinația iubitorilor de sporturi pe apă, bucurându-se de briza sudului.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Lefkada pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Lefkada pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Lefkada, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Lefkada?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Lefkada atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Lefkada

Verifică aeroportul

Orarul zborurilor:

București Lefkada

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Lefkada!

Alegeți hotel în Lefkada