Meniu

Budapesta Phuket - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Phuket

 • Informații generale

  Limba oficială Thailandeză
  Ora locală: UTC +7
  Valută: Baht (THB)

 • „Regulile casei” în templele buddhiste

  Cel mai probabil, unul dintre obiectivele vizitei în Phuket este să ajungeți la cel puțin un templu buddhist. În aceste temple se va păși întotdeauna desculț, se va păstra un ton al vocii scăzut, și se vor oferi flori de lotus altarelor.

 • La cumpărături

  Piețele din Phuket Town sunt o aventură de-a dreptul. De exemplu, prețurile sunt puse mari voit, astfel încât turiștii să negocieze și să compare ofertele mai multor comercianți înainte să cumpere vreun suvenir.

 • Când să vă rezervați vacanța în Phuket?

  Este indicat să vizitați Thailanda în perioada noiembrie-ianuarie, când precipitațiile nu sunt însemnate. În sezonul musonic, pe plaje există pancarte de avertizare, care informează dacă înotul este permis sau nu.

Phuket – mirajul Thailandei

Phuket este al doilea cel mai popular loc de vacanță din Thailanda, după Pattaya. Datorită infrastructurii moderne și a condițiilor excelente de practicare a sporturilor pe apă, resorturile de pe plajă sunt considerate a fi cele mai atractive din întreaga țară. Dintre ele, se remarcă plajele Patong, stațiunile Kamala și Surin, și locațiile preferate de firile sportive, plajele Kata și Karon.

Punctele de atracție sunt la tot pasul, așa că nu veți avea timp să vă plictisiți în această vacanță. Templul buddhist Wat Chalong, statuia-simbol a aceluiași Buddha, cu o înălțime de 45m sau străzile de secol 19, cu arhitectură caracteristic portugheză, Thalang și Krabi, sunt doar câteva dintre aceste puncte. Desigur că și aici veți întâlni cultura chinezească și sanctuare religioase asiatice, precum Jun Tui și Put Jaw.

Dacă vreți să vizitați întreaga insulă, cel mai indicat ar fi să vă deplasați cu mijlocul de transport preferat al localnicilor, mopedul sau scuterul. 

Bucătăria din Phuket poate fi definită ca un mix inedit de gusturi, arome și culori. Puteți încerca Som-Tam (salata din papaya verde), Tom Yam Goong (fiertură din creveți), Tom Kah Kai (supă de pui cu lapte de cocos), Gairng Pet (curry roșu), Gairng Kee-Ow Waan (curry verde), Pad Tai (paste prăjite) sau Khao Pad (orez prăjit). Iar dacă vreți să încercați mâncarea tradițională preparată de cei mai buni bucătari, vă recomandăm restaurantele Kin Dee, Takieng Thai (ambele aflate pe Mai Khao), sau Restaurantul Ging din Karon.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Budapesta spre Phuket pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Budapesta spre Phuket pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Budapesta spre Phuket, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Budapesta spre Phuket?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Budapesta spre Phuket atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Budapesta Phuket

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Budapesta - Phuket

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Phuket!

Alegeți hotel în Phuket