Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Iquitos F. Secada Vignetta

F. Secada Vignetta

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Legătura cu Amazonul

  Iquitos este unul dintre marile orașe ale lumii care nu este unit de altele prin drumuri tradiționale. Puteți ajunge acolo doar cu avionul sau barca. Amazonul a devenit astfel principala rută de transport în zonă de secole întregi.

 • Un cartier pe ape

  Belén este situat mai jos decât nivelul celorlalte regiuni ale orașului. În timpul sezonului ploios, Itaya, un braț al Amazonului iese din matcă, iar casele de aici par că plutesc pe ape.

 • Transportul

  Odată ajunși aici, vă puteți deplasa prin oraș cu pedicab-ul electric (un taxi atipic) – un mijloc de transport specific. Este cel mai popular din zonă și tot ce trebuie să faceți este sa îi atrageți atenția taximetristului pentru a urca la bord.

De ce merită să vizitați Iquitos?

Iquitos este situat în regiunea Amazonului, în nord-estul țării. Originile orașului datează de pe la mijlocul secolului 18, când iezuiții au poposit pentru prima dată aici. 
Ce vă recomandăm să vizitați în cazul în care ajungeți aici în vacanță? Iubitorii de natură vor putea vizita Centro de Rescate Amazónico, unde trăiesc lamantinii eșuați. Din apropierea portului Bellavista-Nanay puteți urca într-unul dintre taxiurile pe apă care ajung în Padre Cocha. Acolo se află Pilpintuwasi, o fermă de fluturi și un centru de recuperare al speciilor de animale sălbatice.
În partea de vest a orașului, în apropiere de Plaza de Armas, se află Casa de Fierro, proiectată de Gustave Eiffel pentru expoziția mondială din anul 1889, la fel ca faimosul turn din Parisul franțuzesc. Clădirea l-a fascinat pe Anselmo del Aguilara, un magnat al producției de cauciuc, care a cumpărat-o și a decis să o mute în orașul său natal. 
Dacă vreți să faceți și shopping cât sunteți în vacanță, vă recomandăm să mergeți în cartierul Belén din estul orașului – aici veți găsi standuri instalate chiar în stradă. Pe lângă fructe delicioase, bijuterii și articole de îmbrăcăminte, puteți cumpăra și pietre rare - pudre magice, elixiruri și pietre care, conform șamanilor și vracilor care le comercializează, dețin puteri vindecătoare sau atrag pur și simplu norocul.
Tot aici veți găsi și cele mai bune preparate culinare – de exemplu, suri, o larvă comestibilă de culoare albă cu cap negru. Obligatoriu de încercat în vacanță!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Iquitos F. Secada Vignetta pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Iquitos F. Secada Vignetta pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Iquitos F. Secada Vignetta, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Iquitos F. Secada Vignetta?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Iquitos F. Secada Vignetta atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Iquitos F. Secada Vignetta

Orarul zborurilor: Iquitos