Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Boston Edward L. Logan

Edward L.Logan

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • De neratat

  Piața Quincy este un loc fabulos, mai ales pentru gurmanzi! Găsiți mâncăruri care mai de care (se oferă și mostre pentru pofticioși) – iar rulourile cu homar sunt de încercat! Obligatoriu!

 • Raiul berii

  Este cu siguranță Harpoon Brewery & Beer Hall! Pe lângă faptul că puteți alege dintre sute de tipuri de bere din întreaga lume, covrigeii sunt mai mult decât delicioși! În plus, puteți beneficia și de un tur al fabricii de bere deschise încă din ‘87! 

 • Locuri uitate de localnici

  Cu siguranță, unul dintre ele este Fortul Independenței – un grandios bastion construit în 1850 în Castle Island. Îl găsiți în zona de sud a Bostonului, la ocean – este un loc pentru admirat priveliști deosebite, dar și pentru savurat un picnic ad-hoc!

Boston

Unul dintre principalele orașe ale SUA, Boston-ul ne ispitește înainte de toate cu Parcul Fenmark – un fel de loc sacru pentru iubitorii de baseball! Așadar, dacă vreți să gustați din cultura americană, trebuie să treceți pe aici! Încă din 1912, echipa Red Sox a jucat acasă pe acest teren, așadar înțelegem de unde vine încărcătura istorică (dar și emoțională!) a locului. Ce veți aprecia cu siguranță este peretele din stânga terenului, înalt de 11 m, cunoscut sub numele de Monstrul Verde.

Dacă aveți mai multe zile pentru vizitat, vă recomandăm și următoarele atracții:

 1. Grădina Publică – un fel de Central Park la scară mai mică, aceasta este locul perfect pentru relaxare. În plus, puteți admira copaci din diverse habitate, dar și statui deosebite cu animale, iar dacă vreți să vă aventurați, puteți face o plimbare cu barca!
 2. Muzeul Comemorativ pentru Partida de Ceai de la Boston (protest politic organizat de coloniștii americani contra britanicilor, cunoscut de asemenea și ca actul premergător Războiului de Independență din SUA) – muzeul plutitor este cu adevărat o experiență unică! Veți fi dat pe spate de actorii live (dacă ați fost la Kruger hotel in Tibidado, Barcelona, știți la ce mă refer!), de expozițiile hi-tech, documentarele multi-senzoriale, dar și de corăbiile restaurate!
 3. Monumentul Bunker Hill – veți fi impresionat de acest maiestuos edificiu! Cu peste 20 m înălțime, acesta este un simbol comemorativ pentru luptătorii căzuți în 1775 în locul cu același nume.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Boston Edward L. Logan

Orarul zborurilor: Boston (MA)