Meniu

Bilete avion Batman - Căutați bilete de avion spre Batman

Arată filtrele

Batman

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Câmpurile petroliere

  În apropiere, la doar câțiva kilometri distanță, veți găsi câmpul petrolier cel mai mare din Turcia – Bati Raman. Este deopotrivă și cel mai eficient, producând în jur de 7500 de barili de țiței pe zi.

 • Un oraș fierbinte

  Pe timpul verii, Batman devine una dintre cele mai calde regiuni turcești, cu temperaturi atingând până la 31 de grade Celsius. Recordul de temperatură absolută din zonă îl deține luna iulie din 1992, când s-au atins 49 de grade Celsius la umbră!

 • Un argument valid sau promovare agresivă?

  În 2008, primarul orașului, Huseyin Kalkan, a lansat un proces împotriva Warner Bros pentru folosirea neautorizată a numelui orașului. Cu toate acestea, personajul Batman a luat naștere cu mult înaintea orașului cu același nume.

De ce merită să vizitați Batman?

Oraș turcesc cu o populație de aproape 350 000 de locuitori, Batman cucerește prin frumusețea sinceră și dezarmantă a împrejurimilor sale, prin cascadele și câmpurile de flori multicolore care încântă ochiul oriunde privești. Peșterile și ruinele sale sunt și ele renumite și fac din acesta locul ideal pentru un city-break de neuitat. Vă întrebați probabil de unde provine numele localității, gândindu-vă instinctiv la personajul de legendă din revistele de tip comicon. Dar nu are nimic în comun cu celebrul erou din Orașul Gottham – nu este un secret, însă, faptul că această coincidență fericită l-a făcut și mai popular printre turiștii sosiți de peste tot din lume. Revenind, însă, la adevărata origine a denumirii sale, vă putem spune că provine de la râul din apropiere. De unde provine, atunci, mergând pe același fir logic, numele râului? Există două surse care explică această denumire: una susține că face referire la o veche unitate de măsură turcească, în timp ce cea de-a doua, care pare și mai plauzibilă, asociază denumirea râului și implicit a regiunii cu Muntele Bati Raman din vecinătate, pe scurt fiind denumit chiar Batman. Dacă vă doriți ca în timpul city-break-ului în orașul turcesc să degustați preparate tradiționale, Batman nu vă va dezamăgi. Din mulțimea de restaurante și localuri vă recomandăm Comce Lokantasi przy Diyarbakir Cad. 32 și Xalo Hayran Ciger Salonu, aflat pe Yeni Mahalle 1008 sk.15.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Batman pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Batman pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Batman, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Batman?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Batman atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Batman

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Batman

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Batman!

Alegeți hotel în Batman