Meniu

Cum confirm plata biletului de avion prin PDF?

Cum confirm plata biletului de avion prin PDF?

Dovada plății biletului de avion este un element important în procesul de rezervare, aceasta accelerează considerabil finalizarea rezervării.

Trimiterea în timp util a dovezii de plată reduce riscul ca tariful final al biletului de avion să sufere modificări. Rețineți că acesta poate fi modificat de dinamica rezervărilor globale, până în momentul confirmării plății de către dvs.. Dovada plății ne permite rezervarea locului în avion și garantarea tarifului inițial fără a mai fi nevoie să așteptăm intrarea banilor în contul companiei aeriene.

Cele mai multe bănci oferă clienților posibilitatea de a-și salva istoricul tranzacțiilor după fiecare operațiune efectuată online. Documentul care atestă tranzacția poate fi apoi salvat ca imagine în calculator (printscreen sau document needitabil  - PDF) și imprimat pe hârtie, putând fi apoi folosit ca dovadă de plată către diverse instituții.

Obținerea unei astfel de confirmări este recomandat să se facă imediat după efectuarea transferului, prin utilizarea unei funcții numite, de obicei, „Confirmare”, „Printează confirmarea”, „Salvează confirmarea” etc.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!