Meniu

București Paris - Căutați bilete de avion

Paris

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul luminilor

  Parisul a fost numit “Orașul luminilor”, dar nu datorită electricității. Denumirea vine încă din Iluminism, când Parisul era un important centru al educației, artei și filozofiei. Odată cu modernizarea orașului, numele a devenit cu adevărat adecvat.

 • Cum puteți intra gratuit la Luvru

  În mod normal, intrarea costă 17,50 €, însă accesul la colecțiile permanente ale muzeului este gratuit în prima zi de duminică a fiecărei luni. Mai mult, în fiecare vineri, de la 18:00 la 21:45, tinerii sub 26 de ani pot vizita muzeul gratis.

 • Știați că…

  Striptease-ul a luat naștere la Paris în 1894? Totul a început dintr-o întâmplare: o femeie a urcat pe scenă și în timpul dansului și-a dat seama ca avea pe haine un purice, iar în încercarea de a-l prinde și-a scos toate hainele.

Bilete de avion din București în Paris

Dacă sunteți pasionați de călătoriile spontane, iar bagajul este întotdeauna pregătit pentru o nouă aventură, puteți găsi cu ușurință bilete de avion la prețuri mici. Cel mai simplu mod este să accesați pagina Oferte de pe website-ul nostru, unde veți găsi locuri limitate la preț promoțional. Deoarece acestea se epuizează rapid, vă recomandăm să nu amânați rezervarea pentru călătoriile dorite.

Deși poate fi un pic mai provocator să găsiți bilete ieftine de avion pentru date fixe de călătorie, acest lucru nu este imposibil. Aveți nevoie doar de răbdare și de cunoașterea câtorva trucuri. De exemplu, dacă veți rezerva biletele de avion într-un interval neobișnuit (cum ar fi dimineața, între orele 4 și 6), este posibil ca prețul să fie cu mult mai mic decât dacă veți rezerva seara sau în timpul zilei. În plus, ora la care are loc zborul influențează, de asemenea, costul biletului de avion. Așadar, merită să verificați cu atenție toate ofertele din ziua călătoriei.

Modalități de a economisi bani pe biletele de avion către Paris

Primul lucru pe care merită să îl aveți în vedere înainte de a rezerva biletele de avion dorite sunt condițiile de zbor. Spațiul suplimentar pentru picioare, bagajul de cală, mesele sau gustările din timpul zborului – toate acestea presupun costuri suplimentare, care diferă de la o companie aeriană la alta. Dacă aceste servicii sunt necesare pentru confortul dumneavoastră, merită să comparați mai multe oferte de zbor. În schimb, unii călători preferă să renunțe la o parte din aceste avantaje, în favoarea unui preț mai mic. O posibilitate la îndemână este să re-evaluați conținutul bagajului de cală și să vă încadrați în limitele bagajului de mână.

O altă variantă prin care puteți economisi bani în călătoria către Paris este să vă înscrieți la newsletter-ul personalizat. Acesta vă oferă posibilitatea de a rezerva biletele de avion la prețul dorit. Pentru a vă înscrie este necesar să completați ruta dorită – București – Paris, sau orice altă rută doriți – și să setați prețul maxim pe care doriți să îl plătiți. În momentul în care ofertele companiilor aeriene ating pragul setat de dumneavoastră, veți primi un mesaj. Totuși, acest mesaj nu înlocuiește rezervarea dumneavoastră și nici nu garantează menținerea ofertei pe termen nelimitat. Din acest motiv, vă recomandăm să rezervați biletele de avion imediat după primirea mesajului.

Compararea ofertelor de zbor din București în Paris

Dacă doriți să rezervați bilete ieftine de avion din București în Paris puteți compara individual ofertele companiilor aeriene care oferă curse directe sau puteți folosi un motor de căutare de zboruri. Deoarece navighează prin ofertele a peste 950 de companii aeriene, motorul folosit de eSky simplifică planificarea călătoriei și vă afișează, în numai câteva secunde, cele mai avantajoase rezultate pentru căutarea efectuată.

Pentru a folosi motorul de căutare de zboruri eSky este nevoie să completați câmpurile aferente locurilor de plecare și sosire (București, respectiv Paris), datele de călătorie și tipul de bilete dorit. Rezultatele sunt afișate începând cu cele mai mici prețuri și pot fi filtrate după criterii precum numărul de escale, ora programată pentru decolare sau aterizare și companii aeriene cu care preferați să călătoriți.

Pentru ca dumneavoastră să fiți întotdeauna conectați la cele mai bune oferte de zbor, motorul de căutare poate fi folosit la fel de simplu pe dispozitive mobile, cât și pe desktop. În plus, în aplicația mobilă gratuită eSky veți găsi o multitudine de promoții pentru biletele de avion, atât spre Paris, cât și spre alte destinații din lume.

Transferul de la aeroport în oraș

Odată ce ați ajuns în aeroport și ați revendicat bagajul de cală, următorul pas este transferul către oraș. Dacă destinația finală nu este Paris, stația pentru trenurile TGV se află la terminalul 2. Trenurile asigură legături atât cu Paris, cât și cu Lille, Lyon, Strasbourg, Marseille, Bordeaux și alte orașe din întreaga țară, dar și către Bruxelles.

Pentru a ajunge în capitala franceză, serviciile expres RER B oferă curse de autobuz și tren către centrul Parisului. De asemenea, puteți lua Roissybus până la Palais Garnier sau un autobuz de pe liniile 2(către Turnul Eiffel), 3(către aeroportul Paris-Orly) și 4 (către gările Montparnasse și Gare de Lyon).

Dacă zborul dumneavoastră aterizează pe aeroportul Paris-Beauvais, este important de reținut că nu există legătură feroviară între cele două orașe. Astfel, forma de transport cea mai indicată este autorcarul.

Aeroporturi în Paris

Cu peste 72 de milioane de pasageri care au tranzitat aeroportul Paris-Charles de Gaulle în 2018, acesta este al doilea cel mai aglomerat din Europa, fiind devansat numai de aeroportul Londra-Heathrow. Acesta a fost deschis oficial în 1974, primind codul IATA CDG, și se află la o distanță de 25 de kilometri de Paris. Aeroportul asigură cel mai mare număr de conexiuni directe către țări diferite.

Aeroportul Paris-Charles de Gaulle, cunoscut și ca Aeroportul Roissy, constă în patru piste și trei terminale. Acestea sunt interconectate printr-o cale ferată automatizată, un ciclu complet fiind realizat în 8 minute.

Cel de-al doilea aeroport din oraș este Paris-Orly (cod IATA: ORY), situat la 13 kilometri de centrul orașului. Acesta a fost aeroportul principal din regiune înainte ca aeroportul Paris-Charles de Gaulle să fie inaugurat. Momentan, acesta este cel mai aglomerat din Franța în ceea ce privește zborurile domestice și al doilea cel mai aglomerat după numărul total de pasageri, care a depășit 33 de milioane în 2018.

De asemenea, aeroportul Beauvais-Tillé (cunoscut mai degrabă ca Paris-Beauvais), funcționează ca aeroport alternativ pentru Paris și este folosit în special de companiile low-cost. Acesta este situat la 85 de kilometri distanță de oraș, transferul fiind posibil numai prin autocar.

Linii aeriene care deservesc ruta București – Paris

Momentan, nicio companie aeriană nu oferă curse directe din București către Aeroportul Paris Orly, zborurile fiind operate pe Aeroportul Paris Charles de Gaulle. În 2018, ruta București – Paris a fost a șasea cea mai solicitată din Aeroportul Henri Coandă, cu peste 40 de curse săptămânale între cele două orașe. În prezent, ruta este operată de trei companii aeriene: Air France, Blue Air și TAROM. În plus, dacă distanța și transferul nu vă incomodează, puteți alege zborurile operate de compania low-cost Wizz Air pe aeroportul Paris-Beauvais.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Paris pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Paris pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Paris, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Paris?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Paris atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Paris

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Paris

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Paris!

Alegeți hotel în Paris