Meniu

Bilete avion Marsilia - Căutați bilete de avion spre Marsilia

Arată filtrele

Marsilia

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Castanele

  Dacă în lungile plimbări prin Marsilia vi se face foame, vă puteți amăgi cu delicioase gustări pe care le regăsiți la orice colț de stradă, la standurile de prin oraș: castanele coapte vândute în pungi din hârtie sunt fierbinți și delicioase!

 • Le Panier

  Cel mai vechi cartier al orașului arată el însuși ca un orășel de provincie. Acolo veți găsi buticuri și magazine de suveniruri de vacanță, precum bijuterii artizanale, brânzeturi fine sau condimente aromatice.

 • Biserica...în dungi

  Navigând către port, veți remarca o impunătoare biserică dungată. Catedrala La Major a fost construită în secolul 19 în stil romano-bizantin, iar treptele sale impresionează prin structura materialelor folosite: piatră verde, onix și marmură albă.

Marsilia – pe urmele lui Monte Cristo

Vechi oraș-port francez cu un parfum aparte, Marsilia vă va captiva imediat ce ați ajuns. Iahturile ancorate la chei, clădirile sale istorice reprezentând instituții din trecut și prezent, dar și localurile de pe malul mării alcătuiesc peisajul unui oraș superb, ideal pentru vacanțe. La sud de vechiul port, pe un deal din apropiere, veți întâlni basilica Notre Dame de la Garde. Pentru că drumul până acolo poate fi destul de anevoios, considerând cei doi kilometri distanță până sus, plus panta de aproape 120 de metri altitudine și mai ales dacă aveți plănuită vara această vacanță în Franța - vă sfătuim să urmați exemplul locuitorilor orașului și să închiriați un moped sau scuter. Vă va face plimbarea mult mai agreabilă.

Ce este mai eficient decât construirea unei fortărețe pe o insulă, cu scopul de a apăra o cetate? Asta au luat în calcul și francezii când au decis să înalțe cetatea pe insula If în secolul 16, pentru a le apăra portul de cotropitorii sosiți din larg. Ulterior aceasta s-a transformat în închisoare pentru figuri celebre, precum Contele Mirabeau, Marchizul de Sade și chiar personajul de carte legendar al lui Alexandre Dumas, Contele de Monte Cristo.

După o zi plină prin orașul incărcat de istorie, o masă pe cinste la unul dintre restaurantele de la țărm este exact ceea ce vă trebuie: o porție sănătoasă de supă de pește bouillabaisse servită cu crutoane sau baghetă franțuzească.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Marsilia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Marsilia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Marsilia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Marsilia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Marsilia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Marsilia

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Marsilia

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Marsilia!

Alegeți hotel în Marsilia