Meniu

Bilete avion Bordeaux - Căutați bilete de avion spre Bordeaux

Arată filtrele

Bordeaux

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Brevet de experți în vinuri

  La faimoasa școală de somelieri, École du Vin, iubitorii de vinuri pot lua parte la cursuri de câteva ore sau de un weekend, în care să-și câștige titlul de expert în vinuri. Aceste cursuri sunt accesibile tuturor.

 • Atracțiile naturale

  În orașul Arcachon, situat la malul mării, veți găsi cea mai mare dună de nisip din Europa, Dune du Pilat, care anual înaintează spre uscat. De asemenea, în laguna din apropiere puteți admira stridii sălbatice în mediul lor natural.

 • Distracție pe râu

  În fiecare an, în lunile Mai și Iunie, malurile râului Garonne găzduiesc două festivaluri importante: Festivalul Râului Garonne și Festivalul Vinului Bordelez. Nu veți vrea să ratați focurile de artificii sau activitățile pe râu!

De ce merită să vizitați Bordeaux

Bordeaux este situat în sud-vestul Franței și este capitala regiunii Aquitania. Este locul ideal de city break atât pentru iubitorii de arhitectură în stil baroc sau de peisaje care îți taie respirația, cât și pentru cei pasionați de artele culinare. 

Aquitania este una dintre puținele regiuni cu tradiție de mii de ani în producerea vinului. Primele dovezi în acest sens datează din secolul 1 e.n. În fiecare an, aproape 800 de milioane de sticle de vin sunt îmbuteliate în această regiune.

Dincolo de tradiția acestei băuturi, orașul vă va captiva printr-o arhitectură deosebită. Printre clădirile pe care nu trebuie să le ratați se află Biserica St. Seurin și Catedrala Gotică St. Andre, a cărei clopotniță datează din secolul 15 și care oferă o panorama incredibilă asupra orașului.

Bucătăria bordeleză este cunoscută pentru mâncărurile fine. Vă recomandăm să încercați preparatele pe bază de pește și fructe de mare, precum brandade (piureul de cod), sole à la dieppoise (fructe de mare cu sare, gătite în vin) și moules à la marinière (midii gătite în vin alb cu usturoi și pătrunjel). 

Când vine vorba de preparate din carne, vă recomandăm Agneau de Pouillac (cu miel), dar și bine-cunoscutul foie gras. De la o astfel de cină nu trebuie să lipsească un pahar de vin din culturile locale, iar după cină, un pahar de brandy Armagnac. Dacă vreți să le încercați, vă invităm în Le Pressoir D’Argent, La Brasserie Bordelaise sau în La Tupina.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Bordeaux pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Bordeaux pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Bordeaux, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Bordeaux?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Bordeaux atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Bordeaux

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Bordeaux

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bordeaux!

Alegeți hotel în Bordeaux