Meniu

Bilete avion Lyon - Căutați bilete de avion spre Lyon

Arată filtrele

Lyon

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Bucuria toamnei

  Dacă v-ați rezervat city-break-ul în Lyon pentru octombrie-noiembrie, atunci aflați că în această perioadă, pe Bulevardul Croix-Rousse se desfășoară evenimente stradale unde puteți savura castanele proaspăt prăjite din cornete de hârtie!

 • Un local autentic

  Doar cele mai bune restaurante lioneze primesc distincția “Authentique bouchon lyonnais”. Cum le recunoaștem? Uitați-vă pe internet după o listă actualizată a acestora sau odată ajunși în fața clădirii, după însemnul ce indică autenticitatea restaurantului.

 • Iarba verde de acasă...

  Parcul Tête d’Or este cel mai mare parc urban francez. Întins pe 100 de hectare de un verde crud, aici veți întâlni o grădină botanică și una zoologică, un lac plin cu bărcuțe viu colorate și chiar un carusel al veseliei.

Zboruri directe către Lyon

Dacă doriți să organizați o vacanță sau un city-break în Lyon, aveți o mulțime de posibilități de zboruri din care să alegeți. Cursele directe din România către Lyon sunt operate de mai multe companii aeriene, atât de linie, cât și low-cost, din aeroporturile București-Otopeni și Cluj-Napoca. Astfel, dacă efectuați rezervarea cu câteva săptămâni în avans, este posibil să găsiți bilete de avion la prețuri foarte convenabile.

Cursele directe pe ruta București-Otopeni – Lyon sunt efectuate de compania low-cost Blue Air, cu o frecvență de două zboruri săptămânale, de către TAROM, în regim sezonier, și, începând cu iunie 2020, și de către Wizz Air. Pentru zborurile care decolează de pe aeroportul Cluj-Napoca spre Lyon puteți rezerva bilete de la compania low-cost Wizz Air.

Oferte ieftine de zbor din România spre Lyon

Călătorii care încă nu au stabilit datele de plecare și sosire pot rezerva cel mai ușor bilete de avion spre Lyon la cel mai bun preț. Totuși, acest lucru nu înseamnă că este imposibil să găsiți oferte avantajoase de zbor dacă deja cunoașteți perioada de călătorie.

În mod normal, cele mai bune prețuri sunt disponibile cu cel puțin opt săptămâni înaintea efectuării călătoriei. Deși mulți călători se bazează pe ofertele last-minute, în care companiile aeriene pun la vânzare bilete de avion la prețuri foarte mici, acest tip de ofertă a devenit din ce în ce mai rară, riscul fiind să plătiți chiar și dublu pentru un bilet cumpărat în timp scurt.

Pentru a economisi bani, dar și timp în călătoria dumneavoastră către Lyon puteți consulta secțiunea „Oferte” de pe website-ul nostru. Aici veți găsi bilete de avion la prețuri atractive, atât către Lyon, dar și către alte orașe din Franța sau din întreaga lume.

Rezervați bilete ieftine de avion spre Lyon rapid și simplu

Cel mai simplu mod prin care puteți rezerva bilete de avion la prețuri avantajoase este să folosiți un motor de căutare de zboruri, precum cel disponibil pe website-ul eSky. Rolul unui astfel de motor de căutare este să compare automat și rapid cât mai multe oferte disponibile, astfel încât să nu fiți nevoit să navigați pe website-urile tuturor liniilor aeriene. Cu o bază de date de peste 950 de companii aeriene low-cost, de tip charter și de linie, motorul de căutare de zboruri eSky este cel mai bun aliat al dumneavoastră în planificarea călătoriei.

Acesta poate fi folosit pe dispozitive mobile precum smartphone sau tabletă, cât și de pe desktop. Pentru a-l accesa este nevoie să introduceți aeroportul de plecare și pe cel de sosire, datele de călătorie și numărul de bilete pe care doriți să îl rezervați. Durează doar câteva secunde până sistemul analizează și compară toate ofertele disponibile, afișându-le pe cele mai relevante pentru căutarea dumneavoastră. În plus, puteți filtra aceste rezultate în funcție de numărul de escale sau aeroportul de transfer, de ora la care zborurile sunt programate pentru decolare sau aterizare, și multe alte filtre.

Dacă timpul total de călătorie este important pentru dumneavoastră, puteți sorta rezultatele astfel încât să fie afișate cele mai scurte zboruri sau conexiuni. De asemenea, le puteți sorta și în funcție de cel mai bun raport între preț și timpul total de călătorie.

Aeroportul din Lyon

Cunoscutul oraș francez este deservit de al treilea cel mai important aeroport din Franța, Aeroportul Internațional Lyon-Saint Exupéry (cod IATA: LYS). Acesta se află la o distanță de 20 de kilometri față de centrul orașului și este legat direct de districtul Lyon-Part-Dieu prin microbuzele Rhônexpress. Acesta este singurul deschis transportului comercial de pasageri, după ce aeroportul Lyon-Bron a fost închis.

Aeroportul Lyon-Saint Exupéry este unul dintre aeroporturile principale pentru companii aeriene precum Air France, EasyJet sau Transavia France, iar în 2018 a gestionat un trafic de peste 11 milioane de călători.

Deoarece distanța dintre aeroport și centrul orașului este relativ redusă, puteți ajunge în Lyon în 30 de minute, folosind tramvaiele și microbuzele Rhônexpress. Dacă preferați să închiriați o mașină, în aeroport veți găsi o stație de car-sharing pentru mașinile electrice Bolloré Bluecar. De asemenea, companii precum Hertz, Thrifty, National sau Enterprise sunt disponibile pentru serviciile standard de închiriere a mașinilor.

Reduceți prețul biletelor de avion spre Lyon

Uneori, costurile asociate biletelor de avion pot depăși bugetul alocat. Pentru a evita acest lucru, există câteva aspecte de care puteți ține cont, cum ar fi serviciile adiționale, compania aeriană cu care zburați sau ziua în care este programat zborul.

Serviciile adiționale precum bagajul de cală, locul suplimentar pentru picioare sau îmbarcarea prioritară atrag, de obicei, costuri suplimentare. Din acest motiv este esențial să comparați nu doar prețurile biletelor de avion, ci și condițiile de zbor. Nu este exclus ca pentru unele zboruri care sunt mai accesibile ca preț, bagajul de cală să fie inclus în prețul biletului de avion sau, datorită conformației aeronavei, să nu fie nevoie de spațiu suplimentar pentru picioare.

În aceeași notă, prețurile practicate de companiile low-cost sunt, în general, mai avantajoase decât cele ale companiilor de linie. Totuși, dacă nu puteți renunța la bagajul de cală sau la alte servicii, merită să verificați toate ofertele disponibile. Nu în ultimul rând, este cunoscut faptul că zborurile programate în week-end tind să fie mai costisitoare decât cele efectuate în timpul săptămânii. Acest lucru se datorează faptului că și interesul față de aceste zboruri este mai crescut. Dacă programul vă permite, căutați să rezervați bilete de avion pentru zboruri efectuate în timpul săptămânii.

Călătoriți spre Lyon la cele mai bune prețuri

Una dintre cele mai bune modalități de a rezerva ofertele de zbor ideale este să setați o alertă de prețuri pentru ruta de care sunteți interesat. Aceasta poate fi setată pe pagina de rezultate a motorului de căutare, lângă rezultatele afișate, și aduce direct în inbox-ul dumneavoastră cele mai bune oferte de zbor pentru ruta de care sunteți interesat. Pentru a seta această alertă este nevoie să selectați data plecării și durata șederii, apoi să introduceți adresa de e-mail pe care doriți să primiți noutățile privind prețul biletelor de avion. Este important să rețineți că mail-urile de notificare nu garantează menținerea ofertei pe termen nedeterminat și că este recomandat să rezervați oferta dorită în cel mai scurt timp de la primirea mesajului.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Lyon pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Lyon pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Lyon, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Lyon?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Lyon atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Lyon

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Lyon

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Lyon!

Alegeți hotel în Lyon