Meniu

Bilete avion Paris - Căutați bilete de avion spre Paris

Paris

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul luminilor

  Parisul a fost numit “Orașul luminilor”, dar nu datorită electricității. Denumirea vine încă din Iluminism, când Parisul era un important centru al educației, artei și filozofiei. Odată cu modernizarea orașului, numele a devenit cu adevărat adecvat.

 • Cum puteți intra gratuit la Luvru

  În mod normal, intrarea costă 17,50 €, însă accesul la colecțiile permanente ale muzeului este gratuit în prima zi de duminică a fiecărei luni. Mai mult, în fiecare vineri, de la 18:00 la 21:45, tinerii sub 26 de ani pot vizita muzeul gratis.

 • Știați că…

  Striptease-ul a luat naștere la Paris în 1894? Totul a început dintr-o întâmplare: o femeie a urcat pe scenă și în timpul dansului și-a dat seama ca avea pe haine un purice, iar în încercarea de a-l prinde și-a scos toate hainele.

Paris

Cum puteți găsi cele mai avantajoase oferte de zbor spre Paris?

Pentru a găsi zboruri ieftine spre Paris vă recomandăm să folosiți instrumentele de planificare online, precum motoarele de căutare de zboruri. Puteți găsi cu ușurință zboruri către Paris – Charles de Gaulle pe eSky. Zboruri ieftine din România spre Paris sunt oferite de mai multe companii aeriene, pe mai multe rute. Blue Air și Air France operează zboruri din București spre Paris-Charles de Gaulle. Aeroportul este deservit și de TAROM, care oferă curse directe și pe rutele Cluj-Napoca – Paris-Charles de Gaulle și Timișoara – Paris-Charles de Gaulle.

Folosind motorul de căutare eSky, puteți găsi și zboruri ieftine spre Paris-Beauvais. Aeroportul este situat la 85 km distanță de oraș, însă este considerat aeroportul parizian pentru companii aeriene low-cost.

Puteți folosi motorul de căutare eSky pe computer, tabletă sau telefonul mobil. O altă opțiune este să descărcați aplicația gratuită eSky – acesta este cel mai simplu mod în care să găsiți zboruri ieftine spre Paris și alte orașe din Franța.

Cum să comparați eficient toate ofertele de zbor

Găsirea celor mai avantajoase zboruri poate fi un proces frustrant, deoare implică navigarea pe website-urile fiecărei companii aeriene în parte. Când căutați zboruri ieftine spre Paris – sau orice altă destinație – va trebui să navigați pe mai multe pagini și să introduceți datele de călătorie pe fiecare dintre acestea. Totuși, compararea prețurilor biletelor de avion spre Paris, sau orice altă destinație din lume, poate fi mult mai simplă.

Spre deosebire de website-urile companiilor aeriene, motorul de căutare de zboruri eSky afișează în același loc cele mai ieftine bilete de avion spre Paris – oferite atât de companii low-cost, cât și de cele de linie. De obicei, când comparați prețul biletelor spre Paris, veți observa că cele mai bune oferte sunt oferite de companiile Ryanair și Wizz Air. Totuși, nu este exclus ca unele companii de linie, precum TAROM, să ofere zboruri ieftine spre Paris. Merită să comparați toate ofertele, întrucât, uneori, bagajul de cală este inclus în prețul biletului.

Ce aeroporturi sunt în Paris cu legătură directă spre România?

Paris este deservit de trei aeroporturi. Aeroportul principal din Paris, Paris-Charles de Gaulle, a fost deschis în 1974, primind codul IATA CDG. Este situat la 25 de km distanță de oraș și este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Europa. Curse regulate pe ruta București – Paris sunt oferite de Air France, Blue Air și TAROM.

Pentru a ajunge în Paris, puteți, de asemenea, să rezervați un zbor la Paris-Beauvais (codul IATA BVA), care este deservit de companii aeriene low-cost. Zborurile din România sunt oferite de Blue Air și Wizz Air, pe rutele următoare: București – Paris, Cluj-Napoca – Paris, Iași – Paris și Timișoara – Paris. În timpul sezonului turistic, Blue Air oferă curse și pe rutele Bacău – Paris și Constanța – Paris.

Cel de-al treilea aeroport din Paris, Paris Orly, este situat la 13 km distanță de oraș. Înainte de construirea aeroportului Charles de Gaulles, Paris Orly a fost aeroportul principal din oraș. Totuși, acesta rămâne al doilea cel mai aglomerat aeroport din Franța, fiind utilizat în special pentru zboruri domestice, dar și internaționale. Din România nu există nicio conexiune directă pentru Paris Orly.

Ce modalități există pentru transferul de la aeroport?

Deoarece aeroportul se află la o distanță redusă de Paris, este destul de simplu să ajungeți în centrul orașului. Aeroportul este legat de oraș printr-un sistem de trenuri Regional-Express (RER B), care oferă mai multe tipuri de curse. De obicei, cursa durează 35-40 de minute, iar biletul costă puțin peste 10 euro.

O altă modalitate de a ajunge în centrul Parisului sunt autobuzele operate de RATP – linia 2 conectează aeroportul de Turnul Eiffel, linia 3, de aeroportul Paris Orly, iar linia 4 de gările Montparnasse și Lyon. De asemenea, Autobuzul Magic conectează aeroportul de Disneyland.

Dacă preferați să închiriați o mașină, birourile AVIS, Hertz și Sixt Rent-a-car sunt disponibile în aeroport. Cu mașina puteți ajunge în Paris pe Autoroute A1, care conectează Parisul de Lille.

Când sunt biletele de avion disponibile la cel mai mic preț?

Faptul că majoritatea companiilor aeriene își modifică prețul biletelor de avion constant este bine cunoscut. Aceste modificări depind de mai mulți factori, precum interesul față de ruta selectată, în intervalul ales. Cu cât un zbor este mai solicitat – de exemplu, din România în Paris – cu atât mai mici sunt șansele ca prețul biletului să scadă sub un anumit nivel. Prețul biletelor este redus atunci când interesul față de rută este redus.

Data călătoriei este la fel de importantă. Dacă vreți să călătoriți în Franța în timpul sezonului turistic, prețurile biletelor de avion vor fi relativ crescute. Așadar, vă recomandăm să programați călătoria pentru începutul sau sfârșitul sezonului, sau, dacă dispuneți de flexibilitate, să o programați complet în afara sezonului.

Dacă sunteți interesați de cele mai actualizate informații privind zborurile, ofertele și biletele de avion, abonați-vă la newsletter-ul dedicat celor mai bune oferte. Puteți seta prețul maxim pe care sunteți dispuși să îl plătiți, apoi selectați ruta. Când prețurile biletelor de avion spre Paris îndeplinesc criteriile dumneavoastră, veți primi un mesaj. Un astfel de newsletter vă este pus la dispoziție de eSky. După primirea mesajului, vă recomandăm să rezervați oferta imediat, pentru că biletele se pot epuiza rapid.

Zboruri avantajoase spre Paris

În ciuda aparențelor, nu numai companiile low-cost oferă zboruri ieftine spre Paris. Puteți zbura din România spre Paris pentru 25 de euro sau chiar mai puțin, dar vă recomandăm să aveți răbdare și să verificați prețurile biletelor în mod regulat.

Atât Blue Air, cât și Wizz Air oferă zboruri ieftine spre Paris. Totuși, companii precum TAROM sau Air France oferă conexiuni directe spre Paris la prețuri la fel de avantajoase. În funcție de biletul cumpărat, bagajul de cală este inclus în prețul biletului. Așadar, înainte să faceți rezervarea, comparați ofertele de zbor spre Paris, întrucât este posibil să beneficiați de bagaj de cală sau de gustări pe durata zborului pentru un preț mai mic decât dacă le achiziționați separat.

Totuși, dacă sunteți în căutare de zboruri foarte avantajoase spre Paris, vizitați websiteul eSky, meniul Oferte – aici veți găsi cele mai bune oferte nu numai pentru zborurile către Paris, ci și către alte destinații din lume. De obicei, pe această pagină sunt afișate ultimele bilete disponibile la prețuri foarte mici, așadar merită să le rezervați rapid.

Companii aeriene care operează pe aeroporturile din Paris

Aeroportul principal din Paris, Paris-Charles de Gaulle, este al doilea cel mai aglomerat din Europa. Câteva zeci de companii aeriene operează de pe acest aeroport. Air France, TAROM și Blue Air sunt printre cele mai cunoscute companii aeriene care oferă zboruri din România în Paris.

Totuși, aceasta nu este o listă completă. Printre cele mai importante companii aeriene care oferă zboruri din alte orașe europene spre Paris sunt Aegean Airlines, British Airways, easyJet și Lufthansa.

Dacă doriți să zburați în Paris dintr-un oraș non-european, cele mai bune opțiuni sunt Delta Airlines, Aeromexico, Japan Airlines sau Turkish Airlines.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Paris pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Paris pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Paris, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Paris?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Paris atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Paris

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Paris

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Paris!

Alegeți hotel în Paris