Meniu

Bilete avion Ajaccio - Căutați bilete de avion spre Ajaccio

Arată filtrele

Ajaccio

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Când să vă rezervați vacanța?

  În Corsica, soarele strălucește 230 de zile pe an, iar verile sunt toride și uscate. Temperatura medie a aerului este de până la 30 de grade Celsius și a apei mării de 28 de grade. Iarna, însă, temperaturile medii ating 12-15 grade Celsius.

 • Priveliștile pitorești

  Cele mai frumoase fotografii cu apusuri de soare sunt realizate în Pointe de la Parata, o fâșie de țărm din granit întinsă pe o lungime de 12 kilometri, pe care turiștii o iubesc.

 • Festivalul pescarilor

  În luna iunie, în Ajaccio are loc sărbătoarea urbană desfășurată pe câteva zile bune, denumită Saint Erasme – “I Pescadori in Festa”. Aceasta debutează cu o reprezentație impresionantă a vaselor lansate la apă în lumina apusurilor de soare.

   

Ajaccio – plaje impresionate, picturi primitive și mâncăruri delicioase

Ajaccio este orașul francez de pe coasta de vest a Corsicii, ridicat de către genovezi în secolul 15. Două dintre cele mai importante atracții turistice sunt citadela din anul 1492, dar și una dintre bazele armatei franceze. Într-un city break în Ajaccio veți putea admira clădirile închinate lui Napoleon Bonaparte, cum ar fi muzeul deschis în casa familiei sale – Muzeul Național al Casei Bonaparte sau Parcul Jardins du Casone, care găzduiește statuia cu bustul acestuia. 

După cum probabil v-ați aștepta de la un oraș romantic franțuzesc, Muzeul Fesch este locul perfect pentru împătimiții artelor frumoase. Aici veți putea contempla capodopere ale binecunoscuților artiști Tițian, Rafael și Boticelli sau să vă delectați cu o colecție impresionantă de picturi primitive italiene.

Corsica este faimoasă pentru vremea încântătoare și pentru plajele sale fascinante. Stațiunile precum St. Francois, Porticcio, Trottel sau renumita Plage de Ricanto vă așteaptă la promenadă! 
Specificul bucătăriei din zonă se laudă cu preparate din carne de capră și miel. De exemplu, vă invităm să savurați o porție de piverunata, o friptură absolut delicioasă din carne de capră cu o garnitură de pulenda – piure din făină de alune de pădure. Brânzeturile din lapte de oaie și capră sunt și ele incredibil de aromate și iubite atât de turiști, cât și de localnici. Dacă vreți să vă răsfățați papilele gustative, vă recomandăm localurile A Nepita și Le Trou Dans Le Mur!

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Ajaccio pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Ajaccio pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Ajaccio, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Ajaccio?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Ajaccio atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Ajaccio

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Ajaccio

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Ajaccio!

Alegeți hotel în Ajaccio