Meniu

Bilete avion Nisa - Căutați bilete de avion spre Nisa

Nisa

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Mâncare specifică

  Trebuie să încercați: tourte aux blettes (desert făcut cu sfeclă Mangold), socca (o clătită făcută cu făină de năut, ulei de măsline, oregano, sare și presărată cu piper), dar și pissaladiere (foccacia cu anșoa, măsline și ceapă caramelizată). 

 • Vinuri

  Situate pe dealurile vestice ale Nisei, cele 11 podgorii Bellet adăpostesc două varietăți de struguri pe care nu le mai găsiți nicăieri altundeva în lume: Braquet și Folle. Dacă vă plac vinurile bune, alegeți așadar o sticlă de vin rose de Bellet. 

 • Catedrale

  Absolut impresionantă este Catedrala Ortodoxă Rusească Sf. Nicolas. Aceasta a fost construită în 1912 de țarul cu același nume și adăpostește obiecte religioase și istorice de mare valoare care au fost transportate din Rusia în perioada sa agitată.

Bilete ieftine de avion spre Nisa

Dacă ați comparat vreodată ofertele individuale ale companiilor aeriene, știți cât de dificil poate fi să găsiți biletele de avion potrivite. De obicei, trebuie să introduceți aceleași date de călătorie pe mai multe website-uri și să comparați rezultatele afișate pe mai multe pagini. Totuși, compararea ofertelor poate fi mult mai simplă decât atât.

Motoarele de căutare de zboruri, cum este cel oferit de eSky, vă afișează în numai câteva secunde toate ofertele disponibile, atât de la companii low-cost, cât și de linie. Rezultatele afișate sunt sortate în funcție de preț, însă puteți simplifica și mai mult această listă, folosind filtrele suplimentare. Astfel, puteți alege între zboruri cu escală sau conexiuni directe, zboruri oferite de companiile aeriene preferate sau zboruri programate pentru aterizare sau decolare într-un anumit interval orar.

O altă modalitate de a fi la curent cu promoțiile pentru biletele de avion spre Nisa este să vă abonați la un newsletter personalizat, precum cel oferit de eSky. După ce ați selectat aeroportul de plecare și Nisa ca aeroport de sosire, setați un preț pe care ați dori să îl plătiți pentru biletele de avion. Când biletele vor fi disponibile la prețul setat de dumneavoastră, veți primi un mesaj. Totuși, vă reamintim că aceste promoții sunt disponibile în număr limitat, așa că merită rezervate imediat după primirea mesajului.

Găsirea ofertei ideale de zbor spre Nisa

Pentru a găsi cea mai bună ofertă de zbor către Nisa – sau orice altă destinație – e important să luați în considerare nu numai prețul biletului de avion, dar și tipul de servicii de care doriți să beneficiați în timpul călătoriei. De exemplu, dacă preferați să înregistrați un bagaj de cală, este posibil să găsiți oferte avantajoase de la companiile de linie. Deoarece majoritatea oferă acest serviciu inclus în prețul biletului de avion, costurile finale pot fi mai reduse decât dacă ați achiziționa fiecare serviciu separat de la o companie low-cost.

Dacă doriți să profitați de prețuri promoționale la biletele de avion spre Nisa, accesați meniul Oferte de pe website-ul eSky. Astfel, puteți găsi locuri limitate disponibile la un preț foarte mic, atât spre Nisa, cât și spre alte orașe din întreaga lume. Deoarece acestea se pot epuiza rapid, vă recomandăm să le rezervați cât mai rapid.

Reduceți costurile unei călătorii în Nisa

Pentru a reduce prețul biletelor de avion spre Nisa, puteți ține cont de mai multe aspecte. De exemplu, zborurile cu escală se pot dovedi mai avantajoase decât conexiunile directe. Dacă timpul total de călătorie este important pentru dumneavoastră, o alternativă ar fi să zburați dintr-un aeroport mai mic, cum ar fi cel din Cluj-Napoca, deoarece taxele de aeroport sunt mai reduse decât cele din aeroporturile mari.

O altă variantă pentru a plăti mai puțin pentru zborul spre Nisa este să evaluați care sunt serviciile la care puteți renunța. De exemplu, unii călători  găsesc mai avantajos să zboare numai cu bagaj de mână și să cumpere de la destinație articolele nepermise la bordul avionului.

Cel mai bun moment pentru a rezerva biletele de avion spre Nisa

Datorită interesului crescut al călătorilor față de Coasta de Azur, pregătiți-vă să plătiți un preț mai mare pentru biletele de avion spre Nisa. Totuși, acest lucru nu ar trebui să vă descurajeze – cunoscând câteva aspecte, este posibil să rezervați bilete de avion spre Nisa la prețuri foarte avantajoase.

Dacă datele de călătorie nu sunt flexibile, faceți rezervarea biletelor cât mai rapid. Este puțin probabil ca biletele de avion spre Nisa să rămână nevândute, și cu cât mai puțin timp rămâne până la data programată pentru zbor, cu atât mai mari vor fi tarifele.

Un alt lucru de care ar trebui să țineți cont când planificați călătoria este momentul în care efectuați rezervarea. Spre exemplu, dacă doriți să cumpărați bilete de avion în weekend, deodată cu alte mii de călători, prețurile afișate vor fi mai mari. Pe de altă parte, puteți profita de cel mai bun preț când traficul de căutări este mai redus, adică în timpul săptămânii (marți, miercuri, joi), dimineața.

De asemenea, zilele programate de zbor au un impact destul de mare asupra prețului. Dacă alegeți să zburați spre Nisa marți, miercuri sau joi, veți plăti mai puțin decât pentru o cursă efectuată în timpul weekend-ului.

Aeroportul din Nisa

Orașul de pe Coasta de Azur este deservit de un singur aeroport, localizat la o distanță de 7 kilometri. Aeroportul Nisa-Coasta de Azur (cod IATA NCE) deservește, de asemenea, și Principatul Monaco, situat la numai 13 kilometri depărtare.

Aeroportul are în componență două terminale, două piste și două heliporturi. Terminalul 1 este pentru zboruri domestice și cele din spațiul Schengen sau non-Schengen, și Terminalul 2, cu o capacitate aproape dublă, pentru zboruri către orice destinație.

În 2018, aproape 14 milioane de pasageri au călătorit către sau de pe aeroportul Nisa, iar numărul de aeronave care au operat curse depășește 160.000.

Linii aeriene care oferă curse directe către Aeroportul Nisa

De pe aeroportul Nisa sunt programate atât zboruri pe distanțe scurte, cât și zboruri pe distanțe lungi, cum ar fi spre Montreal-Trudeau sau New York-JFK. Deoarece Coasta de Azur este una din destinațiile recunoscute la nivel mondial, tot mai multe companii aeriene oferă curse către acest aeroport.

Printre cele mai importante companii care aterizează pe Aeroportul Nisa-Coasta de Azur se numără Air Canada Rouge, Kuwait Airways, Royal Air Maroc sau Tunisair. Cursele low-cost spre Nisa sunt operate de companii precum Wizz Air, easyJet, Eurowings sau Volotea.

Dacă doriți să ajungeți în aeroportul Nisa din România, zboruri directe au loc în mod regulat din aeroporturile București-Otopeni (Blue Air, Wizz Air și TAROM) și Cluj-Napoca (Blue Air).

Cum ajungeți de la aeroport în centrul orașului?

Datorită distanței mici dintre Nisa și aeroport, puteți ajunge la hotelul sau apartamentul închiriate în cel mai scurt timp. Autobuzele 98 și 99 leagă aeroportul de gările Nice-Riquier și Nice-Ville, iar gara Nice-Saint-Augustin se află la numai 15 minute de mers pe jos.

Una dintre cele mai convenabile metode de a ajunge în oraș este să închiriați o mașină din aeroport. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji legat de confortul transportului dumneavoastră pe durata întregii vacanțe în Nisa. În aeroport veți găsi birouri de la cele mai cunoscute companii de servicii rent-a-car, precum Avis, Budget, Europcar, Sixt, Firefly, Advantage sau Hertz. Programul birourilor se modifică după ora 22:00, astfel încât pe timpul zilei puteți închiria o mașină de la terminalul sosiri, iar după ora 22:00 le veți găsi în Parkingul P5.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Nisa pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Nisa pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Nisa, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Nisa?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Nisa atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Nisa

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Nisa

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Nisa!

Alegeți hotel în Nisa