Meniu

București Nisa - Căutați bilete de avion

Nisa

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Mâncare specifică

  Trebuie să încercați: tourte aux blettes (desert făcut cu sfeclă Mangold), socca (o clătită făcută cu făină de năut, ulei de măsline, oregano, sare și presărată cu piper), dar și pissaladiere (foccacia cu anșoa, măsline și ceapă caramelizată). 

 • Vinuri

  Situate pe dealurile vestice ale Nisei, cele 11 podgorii Bellet adăpostesc două varietăți de struguri pe care nu le mai găsiți nicăieri altundeva în lume: Braquet și Folle. Dacă vă plac vinurile bune, alegeți așadar o sticlă de vin rose de Bellet. 

 • Catedrale

  Absolut impresionantă este Catedrala Ortodoxă Rusească Sf. Nicolas. Aceasta a fost construită în 1912 de țarul cu același nume și adăpostește obiecte religioase și istorice de mare valoare care au fost transportate din Rusia în perioada sa agitată.

Cât costă un bilet de avion pe ruta București Nisa?

Compania aeriană cu care alegeți să zburați, perioada în care urmează să călătoriți și inclusiv ora la care este programat zborul – toate acestea au un cuvânt de spus în prețul final al unui bilet de avion, din București în Nisa sau oricare alte două destinații.

În general, biletele cumpărate cu câteva zile înainte de efectuarea călătoriei vor fi cele mai costisitoare. Deși unele companii aeriene oferă bilete la preț extrem de mic în promoțiile last-minute, această practică devine din ce în ce mai puțin întâlnită. Astfel, pentru un bilet dus cumpărat cu trei zile înainte de călătorie prețul depășește 1350 de lei, în timp ce unul cumpărat cu aproximativ șase săptămâni poate costa puțin peste 100 de lei.

Perioadele cele mai solicitante pe ruta București – Nisa sunt lunile mai – august și decembrie – ianuarie. Deoarece iernile sunt plăcute în Nisa, este un prilej bun de a vizita împrejurimile și de a participa la numeroasele evenimente ce au loc în oraș. În aceste luni, costurile biletelor de avion depășesc notabil media de 350 de lei per zbor, cel mai recomandat fiind să rezervați zborul cu cel puțin patru luni în avans.

Zboruri directe din București în Nisa

Dacă doriți să călătoriți în Nisa, puteți alege între cursele directe sau zborurile cu conexiune. Durata unui zbor direct din București în Nisa variază între 2 ore și 30 de minute și 2 ore și 45 de minute, iar companiile aeriene care operează cursele sunt TAROM, Blue Air și Wizz Air.

Aeroportul din Nisa

În orașul francez de pe Coasta de Azur funcționează al treilea cel mai aglomerat aeroport din țară, Aeroportul Nisa Coasta de Azur (cod IATA: NCE). Datorită proximității față de Monaco – aproximativ 20 de kilometri despart cele două orașe – aeroportul deservește atât Nisa, cât și Principatul.

Indiferent de destinația dumneavoastră, accesul este foarte rapid către ambele orașe. Liniile de transport în comun 98 și 99 fac legătura între aeroport și gările Nisa-Riquier, respectiv Nisa-Ville, iar tramvaiul 2 duce către centrul orașului. De asemenea, gara Nisa-Sfântul Augustin se află la o distanță de 15 minute de mers pe jos din aeroport.

Dacă destinația finală este Monaco, aveți mai multe opțiuni de transport. O călătorie cu elicopterul durează șapte minute și necesită rezervare în prealabil, iar prețul este de aproximatic 160 de euro per pasager. Dacă alegeți să călătoriți cu mașina sau cu autobuzul express 110, călătoria durează aproximativ 45 de minute. De asemenea, autobuzele non-express efectuează curse între cele două orașe, prețul fiind cel mai convenabil – 1,5 euro per pasager. Totuși, merită menționat faptul că durata călătoriei poate depăși 60 de minute, iar bagajele de mână și valizele sunt taxate suplimentar.

Cum găsiți bilete ieftine de avion din București în Nisa?

Puteți călători confortabil și la un preț convenabil atât în Nisa, cât și în alte destinații, profitând de ofertele companiilor aeriene. Pe website-ul eSky veți găsi cele mai noi oferte de zbor, cu prețuri începând chiar și de la 15 euro. Tot ce trebuie să faceți este să selectați destinația și perioada cea mai potrivită pentru călătoria dumneavoastră.

În plus, alertele de preț pe care le puteți activa vă ajută să nu ratați nicio promoție pentru ruta de care sunteți interesat. Pentru a crea o alertă de preț alegeți ruta București Nisa și introduceți în josul paginii suma maximă pe care doriți să o alocați pentru biletele de avion. În momentul în care prețul acestora atinge pragul setat de dumneavoastră, veți primi o notificare pe e-mail. Vă rugăm să rețineți că informarea nu înlocuiește rezervarea biletelor de avion. Pentru a vă asigura că oferta nu expiră sau nu este revendicată în totalitate de alți pasageri, efectuați rezervarea imediat după primirea mesajului.

De asemenea, puteți găsi bilete ieftine de avion și în cadrul aplicației mobile gratuite eSky, care vă ajută rămâneți conectați în permanență la cele mai bune prețuri pentru zboruri către orice destinație.

Biletele de avion depășesc bugetul alocat – cum optimizați costurile?

Când biletele de avion disponibile depășesc bugetul setat pentru călătorie, cel mai simplu mod de a reduce costurile este să consultați prețurile din zilele anterioare sau următoare. Dacă datele de zbor nu pot fi modificate, atunci există posibilitatea unei curse cu escală. Nu de puține ori se întâmplă ca un zbor conectat să fie mai puțin costisitor decât un zbor direct. Astfel, puteți alege un zbor cu destinația finală Nisa, dar cu escală într-un alt oraș european pe care să îl vizitați pe durata transferului.

O altă opțiune pentru a optimiza costurile este să renunțați la bagajele de cală, care implică taxe adiționale, sau să optați pentru un bilet de avion care include bagajul de cală în preț. Această opțiune este mai des întâlnită la companiile aeriene de linie, iar prețul total pentru cele două servicii poate fi mai mic decât prețul serviciilor achiziționate separat de la o companie low-cost. Din acest motiv, este important ca înaintea stabilirii bugetului pentru biletele de avion să decideți care sunt serviciile suplimentare de care doriți să beneficiați înainte sau în timpul zborului.

Când ar trebui să rezervați biletele de avion?

Primul lucru de care trebuie să țineți cont pentru a găsi cele mai bune oferte este perioada călătoriei. Dacă doriți să călătoriți în timpul sezoanelor cu interes turistic ridicat – decembrie-ianuarie și mai-august – atunci biletele trebuie rezervate cât mai devreme posibil. De cele mai multe ori, companiile aeriene încep să crească prețurile pe măsură ce data programată de zbor se apropie, deoarece majoritatea pasagerilor vor fi dispuși să plătească prețul cerut.

În schimb, pentru zborurile efectuate în extra-sezon, prețurile nu diferă foarte mult decât în ultima lună înaintea efectuării cursei. De asemenea, prețurile biletelor de pe ruta București Nisa fluctuează considerabil de la o zi la următoarea, așa că merită să verificați graficul de prețuri pentru întreaga săptămână a fiecărei date selectate, nu doar pentru datele selectate. Puteți face acest lucru folosind funcția de Calendar +/-3 zile din pagina de rezultate a motorului de căutare de zboruri eSky. Cu un singur click, puteți compara cele mai bune oferte pentru dumneavoastră.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Nisa pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Nisa pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Nisa, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Nisa?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Nisa atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Nisa

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Nisa

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Nisa!

Alegeți hotel în Nisa