Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Chapeco Serafin Enoss Bertaso

Serafin Enoss Bertaso

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Un singur oraș – mai multe denumiri

  Datorită industriei sale dezvoltate, Chapecó este cunoscut, printre altele, drept capitală a Occidentului, capitală agro-industrială, ori capitala afacerilor turistice.

 • Doza de adrenalină

  În orașul Goio-En vă puteți aventura într-o călătorie de-a lungul barajului suspendat peste valea Râului Uruguay. Acesta are o lungime de peste 1300 de metri și este puntea de legătură între Rio Grande do Sul și Santa Catarina.

 • Pădurea Națională Chapecó

  Pădurea Națională Chapecó este locul ideal în care să vă rupeți de orașele aglomerate. Deși nu seamănă cu celebrele jungle amazoniene, copacii înalți și peisajele unice vă vor face să uitați de griji și să vă cufundați în natură.

Chapecó – orașul antreprenorilor și al studenților

Chapecó este unul dintre orașele tinere ale Braziliei, situat în partea de sud a țării. Datorită arhitecturii moderne, a industriei dezvoltate și a universităților, atrage în special antreprenorii și studenții din întreaga lume. Dacă sunteți în căutare de oportunități sau vreți să petreceți o vacanță memorabilă, Chapecó vă va surprinde plăcut. Centrul istoric adăpostește Catedrala Sfântul Anton și Monumento Desbravador, ridicat în onoarea primilor coloniști din regiune. Dacă sunteți pasionați de cultură și civilizație, locul în care să învățați mai multe despre obiceiurile și tradițiile poporului este Museu da Colonização de Chapecó.

Dacă însă preferați o vacanță dinamică, vă recomandăm să vizitați Ecoparcul, unde localnicii și turiștii se adună să facă mișcare. Excursiile în josul râului Uruguay oferă priveliști impresionante, pe care merită să le vedeți dacă ați ajuns până în Chapecó.

În ceea ce privește bucătăria zonei, în Santa Catarina se resimt influențele italiene și germane. Astfel, în afară de fripturile tradiționale braziliene, în meniurile restaurantelor precum Galpao Grill Steak House, Spettus sau Cantina Galpao veți putea găsi lasagna sau paste, alături de un vin savuros. Dintre preparatele regionale vă recomandăm arroz carreteiro (o specialitate din orez cu carne, roșii, ceapă și mix de ierburi aromatice) dar și barreado (o friptură populară în rândul localnicilor, gătită vreme de 18 ore, servită mai apoi cu garnitură de orez, manioc sau banane prăjite).

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Chapeco Serafin Enoss Bertaso pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Chapeco Serafin Enoss Bertaso pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Chapeco Serafin Enoss Bertaso, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Chapeco Serafin Enoss Bertaso?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Chapeco Serafin Enoss Bertaso atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Chapeco Serafin Enoss Bertaso