Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Tefe Airport

Tefe Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Fructe exotice

  În Amazonia veți avea ocazia să degustați specii de fructe pe care nu le veți mai regăsi nicăieri altundeva în lume. De neratat sunt açaí, cupuaçu și bacuri, care au beneficii incredibile pentru organism, în special pentru piele.

 • Delfinii din Amazon

  În Amazonia veți întâlni două specii de delfini de râu: cei gri (tucuxi) și cei roz (inia). Amândouă speciile pot fi admirate înotând în apele râului la apus de soare.

 • Căsuțele de pe stâlpi

  Majoritatea caselor din regiune se găsesc de-a lungul malului Amazonului. Pentru că în timpul sezonului ploios, nivelul apelor din zonă crește alarmant, localnicii le-au construit pe stâlpi care să îi ferească de inundație. 

De ce merită să vizitați Tefe?

La o primă vedere, Tefe poate părea un modest orășel-port pe Amazon, însă pentru turiști el este o poartă către vacanțele de vis în mijlocul exoticei jungle amazoiene
Tefe este, dincolo de orice, punctul de plecare către frumoasa rezervație naturală din zonă, Mamirauá. Aici veți avea ocazia să petreceți câteva zile fantastice într-unul dintre bungalourile din Pousada Uacari. 
Adevărata aventură, însă, vă așteaptă odată ce ați pornit într-un tur al junglei. Stoluri de papagali colorați, păsări tucan, tapiri curioși sau maimuțe obișnuite cu oamenii, pe toate acestea le veți întâlni în timpul unei astfel de expediții. Iar dacă sunteți vânători de adrenalină, vă provocăm să vă aventurați în adâncul junglei, unde puteți vedea anaconde sau jaguari. 
Dincolo de junglă, o altă atracție pentru turiști sunt plimbările cu barca pe Amazon. Aici, localnicii vă vor învăța tainele pescuitului de pirahna, dar și alte obiceiuri practicate în zonă. 
Amazonia vă va captiva cu bucătăria sa tradițională delicioasă. Restaurantele precum Stylo Drinks, Varandas Pizzeria sau Trapice sunt cele mai bune locuri în care să încercați pirarucu, peștele de apă dulce preparat în diverse feluri. La desert vă recomandăm o porție exotică de beijinho de coco (sărutul de cocos) sau la un platou de fructe tropicale parfumate. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Tefe Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Tefe Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Tefe Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Tefe Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Tefe Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Tefe Airport