Meniu

Căutați bilete de avion din Belarus

Belarus

 • Minsk
 • Informații generale

  Limba oficială Bielorusă, Rusă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Rubla belarusă (BYN)

 • O călătorie înapoi în timp

  În două dintre stațiile trenului subteran din Minsk, puteți admira chiar și în prezent stelele roșii, simboluri precum secera și ciocanul ori portrete pictate ale lui Lenin, toate acestea fiind încă păzite de către miliție.

 • Deasupra orașului

  Dacă ați ales Minsk pentru un city-break, nu ratați o vizită în Parcul Cheluskintsev. Pe lângă numeroasele alte atracții ale locului, parcul vă va captiva prin roata-carusel imensă, de 27,5 metri – un loc perfect pentru a admira panorama orașului.

 • Să mergem la circ!

  Circul Național Belarus, unul dintre cele mai celebre în lume, își are sediul în Minsk, la intersecția Străzilor Propectul Independenței cu Janek Kupala. Și ghiciți ce? Este deschis publicului tot anul!

De ce merită să vizitați Minsk?

Începând cu anul 2017 vă puteți plănui un city-break sau chiar o vacanță în Minsk, uitând de grija vizei de călătorie. Dar oare merită acest oraș? Cu toată încrederea vă spunem că da și vă povestim mai în continuare de ce. Minsk a fost distrus în timpul celui de-al doilea Război Mondial. După anul 1945, la ordinul lui Stalin, noi edificii au fost ridicate cu intenția de a reflecta peste timp bunăstarea și puterea regimului politic socialist. Strada unde veți putea observa cel mai bine acest aspect istoric al orașului este Prospectul Independenței – cu o lungime de 15 km, aceasta vă va captiva cu mulțimea de clădiri, toate adunate în jurul Pieței Independenței: Guvernul, Teatrul Național, Biblioteca Națională, Clădirea KGB ori Palatul Republicii din regiunea Pieței Octombrie. Cu ce vă puteți delecta în timpul city-break-ului în capitala Belarus? Când vorbim de bucătărie, Minsk vă pune la dispoziție o varietate largă de preparate delicioase: draniki (Дра́нікі), prăjiturile din cartofi, dar și celelalte specialități din cartof – cepelines (Цэпеліны), plăcinte sau cârnați din cartof. Încercați și supele tradiționale – solianka (o supă groasă din carne, pește sau ciuperci), rosolinik (cu garnitură de murături) și borșul regional. Vă recomandăm unul dintre restaurantele: Traktir Na Parkovoj, aflat pe Strada Pobediteley, Kamyanitsa de pe Strada Pervomayskaya, Vasilki pe Strada Prospekt Nezalezhnosti ori Vasiliki, pe Nezavisimosti.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Belarus pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Belarus pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Belarus, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Belarus?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Belarus atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Belarus