Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Madrid-Barajas Airport

Madrid-Barajas Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Artă

  Puține orașe afișează un pedigree artistic ca cel al Madridului – tocmai de aceea, mulți iubitori de artă revin periodic aici pentru a admira capodopere ale artiștilor precum Goya, Velasquez, Picasso, Dali și Miro. 

 • Mâncare

  Ridicându-se deasupra criticilor în ceea ce privește bucătăria sa, Madrid s-a tranformat într-unul dintre cele mai bogate capitale culinare ale Europei, îmbrățișând creativitatea și inovația revoluției gastronomice spaniole.

 • Viață de noapte

  Nopțile din Madrid sunt legendare – nu e o surpriză că la 5 dimineața grupuri întregi de oameni stau la intrarea în club, nu la ieșire! 

Ce ne place la Madrid

"Dacă ești în Madrid, atunci ești din Madrid" – este o vorbă locală care ilustrează perfect cât de cosmopolită și ospitalieră este capitala Spaniei. 
În Madrid veți da peste atât de multe clădiri care seamănă cu castele, încât veți începe să credeți că sunteți într-un basm. Până și Primăria, cu trăsăturile sale neo-gotice și vârfurile albe, arată absolut incredibil. Puteți să vă începeți turul cu Statuia Ursului de la Piața Puerta del Sol. Apoi puteți face o plimbare prin palatul regal, după care să vă bucurați de frumusețea naturală a parcului Retiro. 
Peste weekend, piața din centrul orașului vă ademenește cu tot felul de tarabe și cafenele în aer liber. Iar dacă mergeți la Las Vendas, puteți asista la o luptă de coridă!
Dacă vă plac plimbările și răsfățul prin cumpărături, mergeți pe Gran Via sau în cartierul business – nu uitați însă de siesta de după masă, când anumite magazine și restaurante sunt închise timp de 2-3 ore.
Iar dacă sunteți la Madrid, nu trebuie să ratați stadionul Santiago Bernabeu, indiferent dacă sunteți microbiști sau nu! Priveliștea pe care o oferă din rândurile superioare vă va tăia respirația! În plus, aveți acces chiar și la lojele VIP, la vestiarele jucătorilor și în Muzeul Celebrităților, unde puteți admira trofeele câștigate de-a lungul timpului de către Real Madrid (dar și să aflați mai multe despre istoria clubului). 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Madrid-Barajas Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Madrid-Barajas Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Madrid-Barajas Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Madrid-Barajas Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Madrid-Barajas Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Madrid-Barajas Airport