Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Nueva Loja Lago Agrio

Lago Agrio

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Dolar american (USD)

 • Atenție în afara orașului

  Partea de sud a Ecuadorului este cunoscută pentru criminalitatea ridicată, traficul de droguri și proxenetism. Dacă doriți să părăsiți orașul, întotdeauna recurgeți la ajutorul unui ghid local.

 • Vreme caldă tot timpul anului

  Temperatura medie în jungla amazoniană este în jur de 25 de grade Celsius. Totuși, nivelul de umiditate oscilează între 77% și 85%, iar precipitațiile medii se apropie de 2000 mm.

   

 • Cine trăiește aici

  În 1960, în zonă au venit locuitorii din provincia Loja, astăzi reprezentând o mare parte a populației. Totuși, comunitatea columbiană din oraș este, de asemenea, în creștere.

De ce merită să vizitați Nueva Loja

Nueva Loja este capitala provinciei Sucumbíos și cel mai populat oraș din regiunea pădurilor tropicale amazoniene din Ecuador. La mijlocul secolului trecut, în zonă s-au descoperit zăcăminte însemnate de petrol, motiv pentru care Nueva Loja este cunoscut și drept „capitala petrolului”. Totuși, orașul atrage nu numai investitori și oameni de afaceri, ci și turiști dornici de o vacanță în care să exploreze jungla. 

Până în anul 1960, orașul era populat în special de triburile indigene, de câțiva misionari și de comercianți de cauciuc. După descoperirea resurselor de petrol, satul a devenit bază pentru compania Texaco, ceea ce a dus la dezvoltarea rapidă a regiunii. Astăzi este cel mai important oraș din zonă, și deși numele oficial este Nueva Loja, localnicii folosesc mai degrabă numele de „Lago” (Lago Agrio).

Nueva Loja este punctul din care majoritatea vizitatorilor își încep drumeția de o oră și jumătate până la Reserva de Producción Faunística Cuyabeno, unde pot admira jaguari, pume, șerpi boa sau anaconda și chiar delfini. 

Dacă nu vreți să părăsiți orașul, aici veți găsi Parcul Ecologic „Lago Agrio”, cu o lagună de 2.000 de metri lungime și 3.000 de metri lățime, unde puteți admira vegetația amazoniană. Tot aici puteți să vă recreați într-o plimbare de-a lungul lagunei, sau puteți închiria un caiac sau o bicicletă.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Nueva Loja Lago Agrio pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Nueva Loja Lago Agrio pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Nueva Loja Lago Agrio, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Nueva Loja Lago Agrio?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Nueva Loja Lago Agrio atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Nueva Loja Lago Agrio