Meniu

Căutați bilete de avion Ecuador - spre Ecuador

Ecuador

 • Quito
 • Guayaquil
 • Manta
 • Esmeraldas
 • Cuenca
 • Catamayo
 • Nueva Loja
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Dolar american (USD)

 • Când să vizitați Quito

  Cea mai bună perioadă este din iunie până în septembrie, în sezonul uscat. Sezonul umed durează opt luni, din octombrie până în mai. 

 • Cum să ajungeți acolo

  Puteți găsi zboruri directe către Quito (UIO). Orașul este accesibil de oriunde din țară cu autobuzul. Principalele stații sunt Quitumbe (la sud) și Carcelén (la nord), ambele interconectate cu autobuze directe.

 • Cultura

  Quito are cel mai mare și cel mai bine păstrat centru istoric din America - multe culturi băștinașe încă practică tradițiile vechi și vând produse handmade autentice în piețele locale. 

Ce nu știați despre Quito

Orașul Quito este situat tocmai în Anzii Cordilieri din Ecuador, la o înălțime de peste 2.800 de metri, fiind declarat și patrimoniu cultural de către UNESCO. Orașul are un climat subtropical, temperatura minimă fiind de aproximativ 13.7°C de–a lungul întregului an. 
Pare de vis? Chiar este, credeți-ne pe cuvânt! 
 Costurile de întreținere sunt destul de mici în Quito, mai ales că prețurile la mâncare și servicii publice sunt scăzute. Majoritatea localnicilor nu dețin mașină – preferă să meargă pe jos sau să folosească transportul în comun. Sună atât de diferit față de lucrurile cu care suntem noi obișnuiți! 
Ca și capitală culturală a țării, orașul nu duce lipsă de evenimente și expoziții – puteți alege dintre numeroase concerte, muzee, galerii de artă sau opere simfonice. În plus, mixul său de arhitectură colonială și modernă reușește să creeze o atmosferă unică pentru cei care îl vizitează. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Ecuador pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Ecuador pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Ecuador, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Ecuador?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Ecuador atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Ecuador