Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Juazeiro do Norte Cariri

Cariri

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Pe deal

  Pentru a ajunge pe Dealul Horto, aflat la 7km distanță de centrul orașului, puteți merge cu unul dintre autobuzele ce au stația la Praça Padre Cicero. Plecarea se face din oră în oră, pe tot parcursul zilei.

 • Străzi cu parfum sacru

  În fiecare an, în luna octombrie are loc sărbătoarea religioasă Romaria. Atunci ajung în Juazeiro do Norte vizitatori de prin toată Brazilia, cifrele atingând chiar și 500 000 de pelerini.

 • Seceta

  În anul 2013, trupa de muzică religioasă Diante do Trono a susținut un concert cu scopul de a atrage atenția asupra lipsei precipitațiilor în regiune și a degradării climei la nivel mondial. Manifestarea a reușit să adune peste 50.000 de spectatori. 

   

Juazeiro do Norte: orașul pelerinajului din America de Sud

Juazeiro do Norte este un oraș din statul brazilian Ceará. Asociată cu numele unei figuri legendare a regiunii din secolul 19, Padre Cícero, un preot carismatic și politician, localitatea ii datorează acestuia mare parte din dezvoltarea și independența sa. Orășelul este destinația preferată de turiștii aflați în căutare de tradițional, experiențe mistice și arhitectură interesantă într-o vacanță de neuitat.

Preotul despre care vă povesteam este și astăzi respectat – în cinstea lui s-au ridicat monumentul statuar de pe dealul din apropiere, Horto (27m înălțime) și chiar câteva muzee. De asemenea, în oraș există două sanctuare impresionante: Basilica de São Fransico și Matriz de Nossa Senhora das Dores. Mergând mai departe, în Juazeiro do Norte vă puteți relaxa în voie. Puteți alege să faceți asta într-unul din parcurile urbane, cum este Arajara, a cărui infrastructură impresionează prin multitudinea de restaurante, terase și chiar piscine. 

Când vine vorba de suveniruri pentru cei dragi recomandăm să vizitați Centro de Cultura Popular Mestre Noza. Tot aici puteți și observa cum sunt fabricate produsele artizanale cu mare măiestrie de către localnici pricepuți.

În ceea ce privește bucătăria, în restaurantele din Juazeiro do Norte veți găsi atât preparate specifice Braziliei, cât și meniuri italiene și arabe. Fanii aromelor europene pot vizita Pasto&Pizzas, iar celor fascinați de fripturile suculente pregătite de bucătarii locali le recomandăm Mão de Vaca.

 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Juazeiro do Norte Cariri pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Juazeiro do Norte Cariri pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Juazeiro do Norte Cariri, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Juazeiro do Norte Cariri?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Juazeiro do Norte Cariri atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Juazeiro do Norte Cariri