Meniu

Căutați bilete de avion Insulele Cayman - spre Insulele Cayman

Insulele Cayman

 • George Town
 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Dolar din Insulele Cayman (KYD)

 • „Iadul” pe pământ

  Dacă ajungeți până în insulele Cayman, cu siguranță nu veți regreta să vizitați locul cunoscut drept „Iad” (Hell). Zona și-a câștigat renumele datorită solului format din roci vulcanice, care par a fi de pe altă lume.

 • Ahoy!

  Descendenți ai piraților, locuitorii George Town celebrează cu mare fast în fiecare an Săptămâna Piraților. Dacă aveți norocul să vă aflați într-un city break în oraș atunci, veți descoperi cu încântare petrecerile urbane și spectacolele istorice.

 • Suveniruri

  Deși nu veți avea nevoie de suveniruri să vă amintiți o astfel de călătorie, vă recomandăm obiectele artizanale din scoici, totemurile, bijuteriile din dolomit caimanic ori condimentele locale, sosurile picante sau romul Tortura. 

George Town: orașul piraților vă așteaptă

Capitala Insulelor Cayman, George Town este orașul perfect pentru cei care vor o vacanță relaxantă. Centru financiar renumit la nivel mondial, aici își au sediul peste 300 de branșe bancare. Cu toate acestea, cea mai mare atracție a insulei rămân plajele sale încântătoare, cu ape de un albastru ireal, recifele de corali și localnicii primitori. Cei peste 80.000 de pasionați ai sporturilor pe apă care aleg George Town ca destinație de vacanță iubesc să admire de fiecare dată paradisul lumii apelor, cu ale lor vietăți fantastice: batoidee, rechini, baracude, languste ori broaște țestoase, dar și impresionante recifuri de corali. Asemenea frumuseți pot fi descoperite la Parcul Național Marin Bloody Bay Wall sau la StingRay City

Tot în oraș veți avea plăcerea să regăsiți Muzeul Național al Insulelor Cayman, ce găzduiește o replică a corabiei „Nina”, faimoasa navă cu care a sosit Cristofor Columb atunci când a descoperit insulele în anul 1503. Una dintre cele mai frumoase plaje din lume se află și ea tot aici, Plaja 7 Miles, cu parcul acvatic de distracții Boatswain’s.

Bucătăria locală este puternic influențată de cea englezească și cea specifică zonei Caraibe, iar specialitățile sunt bazate pe fructe de mare, midii sau carne de broască țestoasă. Prețurile pentru o cină la restaurant sunt între 10 și 30 de dolari de persoană, iar pentru zilele în care preferați să mâncați pe plajă, barurile au meniuri la fel de accesibile.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Insulele Cayman pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Insulele Cayman pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Insulele Cayman, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Insulele Cayman?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Insulele Cayman atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Insulele Cayman