Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Dresda Klotsche

Klotzsche

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Timp cu localnicii

  Dacă vreți să cunoașteți viața saxonă autentică, podul Friedrich August este locul ideal. În fiecare seară, acesta este punctul de întâlnire al tinerilor, care se strâng pentru a discuta și a se relaxa.

 • Orașul vinului

  Dresden este centrul Rutei Vinului Saxon. Nu plecați din oraș fără să încercați vinul alb sec, cum ar fi cel din cultura Müller-Thurgau, și fără să vizitați podgoriile din zonă.

 • O vizită în regiune

  Din Dresden puteți ajunge foarte ușor în Elveția Saxonă, situată aproape de granița cu Republica Cehă, sau în Meissen, orașul cunoscut pentru porțelanul de înaltă calitate.

De ce merită să vizitați Dresden

Situat în sud-estul Germaniei, Dresden este capitala regiunii Saxonia. Orașul fascinează prin Centrul Vechi, reconstruit după bombardamentele din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, prin oferta culturală variată și printr-o infrastructură perfect pliată pe nevoile turiștilor. 

Arhitectura orașului vechi era deseori comparată cu arhitectura din Florența, ambele fiind construite în stil baroc. Bombardamentele din 1945, însă, au distrus orașul aproape complet. Astăzi, Dresden și-a recăpătat strălucirea și atrage nenumărați turiști în căutare de un city break diferit prin monumentele reconstruite, precum Dresdener Residenzschloss (castelul-reședință al familiei Wettinian), Zwinger (un complex în stil rococo), Palatul Japonez în stil baroc sau Großer Garten, cel mai mare parc din oraș. 

Dresden este locul ideal și pentru iubitorii de artă. Aici veți găsi o mulțime de muzee și galerii de artă, precum Staatliche Kunstsammlungen Dresden, Gemäldegalerie Alte Meister sau Opera Semperoper. Districtul Neustadt este rezervat pentru cei care îndrăgesc arhitectura contemporară. Aici veți găsi Regenwasserspiel, un sistem pluvial ce creează muzică atunci când apa de ploaie se scurge prin jgheaburi. 

Din bucătăria saxonă nu trebuie să ratați bratwurst, cârnații cu ciuperci sau varză. Ca feluri principale, vă recomandăm supa de cartofi cu cârnați și sauerbraten, friptura cu sos de mere. La desert, încercați eierschecke, prăjitura de brânză cu budincă, sau quarkkeulchen, prăjitura de brânză dulce cu sos de mere.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Dresda Klotsche pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Dresda Klotsche pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Dresda Klotsche, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Dresda Klotsche?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Dresda Klotsche atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Dresda Klotsche