Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Cuenca Mariscal Lamar

Mariscal Lamar

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Dolar american (USD)

 • Carnavalul

  Cuenca, ca și alte regiuni ale Ecuadorului, celebrează Carnavalul. Sărbătoarea începe cu trei zile înainte de Miercurea Ash, cu o tradiție mai puțin întâlnită a localnicilor, aceea de a-și stropi prietenii și rudele cu niște baloane umplute cu apă.

 • Piața cu flori

  Unul dintre cele mai frumoase locuri din oraș este piața de flori, de unde puteți cumpăra duzine de trandafiri roșii cu doar doi euro. Piața se află lângă Parcul Calderona, fiind un loc perfect pentru momentele de relaxare.

 • Atenție, vreme schimbătoare!

  Dacă plănuiți să vizitați Cuenca, luați în considerare și vremea din regiune. Situată în munți, la o altitudine de 2 500 de metri deasupra nivelului mării, vremea se poate schimba aici în mod dramatic, chiar și de câteva ori pe zi.

De ce merită să vizitați Cuenca?

Cuenca este capitala provinciei Azuay, situată în sudul Ecuadorului, în valea dintre Anzi, iar numele său complet este Santa Ana de los Cuatro Ríos de Cuenca. Centrul orașului l-a plasat pe lista Patrimoniului UNESCO, datorită clădirilor sale istorice – unul dintre motivele pentru care vă recomandăm să treceți prin acest oraș în vacanță!
Cuenca este deseori comparat cu orașele europene și cele nord-americane, fiind supranumit și Atena Ecuadorului datorită arhitecturii sale. Centrul orașului este unul dintre cele mai bine conservate din întreaga țară, cu clădirile sale armonios poziționate, răspândind un spirit străvechi și un stil colonial – de explorat la pas când ajungeți în vacanță!
Aeroportul din Cuenca, Aeropuerto Internacional Mariscal Lamar, deservește companii aeriene precum AeroGal, LAN Ecuador și TAME, cu un trafic de circa 1.5 milioane pasageri pe an. Puteți ajunge ușor de aici spre oraș cu ajutorul autobuzelor, aflate la doar 5 minute distanță de aeroport.
Pentru gurmanzi: la El Mercado (de pe Calle Larga 8-27 y Luis Cordero) și El Jardin (aflat pe Calle Larga 6-93 y Antonio Borrero) puteți gusta preparate din bucătăria sud-americană. La Gastro Todosantos, de de Calle Larga 5-19 y Mariano Cueva, găsiți preparate sofisticate. Pentru gustări tradiționale, recomandăm fritata (mâncare a cărei bază este carnea de vită fiartă și apoi gătită) sau hornado (porc gătit la proțap sau rotisor, servit cu boabe de porumb, cartofi copți și legume) – hmmm, delicios!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Cuenca Mariscal Lamar pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Cuenca Mariscal Lamar pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Cuenca Mariscal Lamar, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Cuenca Mariscal Lamar?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Cuenca Mariscal Lamar atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Cuenca Mariscal Lamar