Meniu

Bilete avion Valencia - Căutați bilete de avion spre Valencia

Arată filtrele

Valencia

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Bolívar venezuelan (VEF)

 • Parcul de Recreere la Sud de Valencia

  Cel mai mare ring de tauri este în "Plaza de Toros México" (Mexico City). Pe al doilea îl veți găsi în Plaza Monumental de Valencia. Tot aici, puteți găsi Institutul de Arheologie și Istorie, locuri de joacă, grădini și lacuri artificiale. 

 • Catedrala Valenciei

  Construcția a început în 1850 și au fost necesari 28 de ani pentru a fi gata. Dedicată patroanei orașului, Virgen del Socorro Patrona de Valencia, catedrala este casă pentru numeroase comori artistice și religioase. 

 • Cerro del Casupo

  Ca mai toate regiunile din Carabobo, Valencia are o vegetație tropicală - păduri foarte dese și verzi. Dintre toate, Cerro del Casupo este cea mai verde zonă a orașului - un parc natural deosebit, situat în munți, întins în peste 693 de hectare. 

De ce ne place Valencia

Al treilea oraș ca mărime din Venezuela este un adevărat centru economic și industrial, găzduind principalele industrii din țară, dar și numeroase companii producătoare. În plus, este și unul dintre motoarele dezvoltării Venezuelei, protejând nenumărate universități, centre culturale, comerciale și de sănătate, dar și muzee. Poate surprinzător pentru un oraș majoritar industrial, este și de o frumusețe deosebită, mai ales datorită parcurior sale. 
Parcul Negra Hipólita, de exemplu, are numeroase grădini și zone special amenjate pentru concerte care îi dau un farmec aparte. Toată verdeața care se întinde de-a lungul râului Cabriales transformă locul într-o oază perfectă pentru plimbare, relaxare sau de ce nu – menținere în formă prin sport. Întregul parc este împărțit: partea de est este Parcul Negra Hipólita, în timp ce partea de vest este de fapt Parcul Fernando Peñalver. 
Un alt punct pe care nu trebuie să-l ratați este Aquarium-ul – acesta este unul dintre cele mai mari din lume și adăpostește printre cele mai multe specii de pește
Orașul nu duce lipsă nici de situri istorice – vezi Campo de Carabobo, unde, pe 24 iunie 1821, cei conduși de Simón Bolívar au dus luptă pentru independența Venezuelei. Recomandăm și Valencia Capitol – aceasta a fost construită în 1772 ca și mănăstire, dar a servit și ca un centru de antrenament pentru tineri. Astăzi este sediu pentru guvernul statului Carabobo.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Valencia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Valencia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Valencia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Valencia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Valencia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Valencia

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Valencia

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Valencia!

Alegeți hotel în Valencia