Meniu

Căutați bilete de avion din România spre Venezuela

Venezuela

 • Caracas
 • Valencia
 • Barcelona
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Bolívar venezuelan (VEF)

 • Pantheonul Național

  Biserică veche transformată în loc de veci pentru marii oameni ai Venezuelei, aceasta atrage numeroși vizitatori anual datorită arhitecturii deosebite, dar și datorită schimbării gărzilor, care are loc de câteva ori pe zi.

 • Centrul de Artă Gapones

  Acesta găzduiește de obicei expoziții de artă contemporană, conținând deseori evenimente muzicale, filme, piese de teatru sau demonstrații culinare.

 • Casa Natală a Eliberatorului Simon Bolivar

  Simón Bolívar a fost principalul lider al Revoluțiilor Boliviene, care au condus la câștigarea independenței pentru țări precum Bolivia, Columbia, Ecuador, Panama, Peru și Venezuela. Casa este acum muzeu și găzduiește obiecte ale vremii. 

De ce trebuie să vizitați Caracas

Santiago de León de Caracas, capitala și cel mai mare oraș al Venezuelei, are peste 400 de ani de istorie în spate. Construit într-o vale între muntele Ávila și coasta Caribiană, acesta formează un tablou de-a dreptul impresionant, demn de pus pe listă de către orice călător.
Muntele Ávila se bucură, de asemenea, de una dintre principalele atracții turistice din zonă, Cable Car Waraira Repano. Cățărarea de 3.5 km durează aproximativ 20 de minute și permite vizitatorilor să admire întreg orașul – luați aminte însă: veți ajunge de la 800 m la o altitudine de 1.100 m, așadar temperaturile vor scădea (e indicat să veniți pregătiți cu o haină în plus).
Caracas este bogat și în parcuri și piețe. Parcul Național El Ávila (cel mai mare parc din oraș, ce servește ca zonă de relaxare și practicare a sporturilor), Parcul del Este (unul dintre cele mai căutate, datorită priveliștii pe care o oferă asupra muntelui, grădinii zoologice și a celor 5 lacuri) sunt cap de listă, bineînțeles.
Nu uitați să vizitați însă și Plaza Bolívar din centrul orașului – aici veți găsi cele mai importante clădiri culturale și politice din țară (Catedrala Caracas, Muzeul Sacru și Palatul Municipal). 
Un alt loc ce nu trebuie ratat este Capitolul Național. Construit în 1870, are o arhitectură unică și impunătoare (se întinde, de asemenea, pe o suprafață foarte mare). Iar dacă tot ați ajuns până aici, treceți și pe la Grădina Botanică – este foarte aproape de capitol.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din România spre Venezuela pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din România spre Venezuela pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din România spre Venezuela, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din România spre Venezuela?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din România spre Venezuela atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta România - Venezuela