Meniu

Germania Curacao - Căutați bilete de avion

Curacao

 • Willemstad
 • Informații generale

  Limba oficială Olandeză, Papiamento
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Gulden Antilele Olandeze (ANG)

 • Când să călătoriți aici

  În Curaçao, vremea este mereu plăcută (însorită și potrivit de caldă).  Fiți atenți însă dacă mergeți în călătorie în plin sezon sau în afara acestuia – în mai și iunie, spre exemplu, prețurile sunt foarte atractive. 

 • Aquarium

  Fondat în ‘84, locul este impresionant pentru că a creat un habitat natural pentru toate creaturile sale marine, fără să folosească echipament tehnic avansat. De vizitat - mai ales pentru că puteți face scufundări alături de delfini și țestoase! 

 • Programul de lucru

  Atenție! Totul se închide foarte devreme Willemstad. Puteți merge la cină, spre exemplu, în jurul orei 8pm, ca să nu riscați să dați peste restaurante închise. Acest lucru este valabil și pentru magazine – acestea se închid la 6pm.

De ce recomandăm Willemstad

Micuța capitală a insulei Curaçao are puțin peste 150.000 de locuitori și este divizată în două părți: Punda și Otrobanda. Acestea sunt separate de podul Regina Emma. Podul este este exclusiv pietonal – de altfel, întreg orașul este orientat către mersul pe jos, ceea ce face circulația mult mai ușoară.
Punda este principalul district turistic – aici veți găsi cele mai bune magazine, restaurante cu mâncare delicioasă și hoteluri, dar și o viață de noapte foarte activă. Locul își ia farmecul din clădirile mici și colorate, care au și devenit un fel de simbol pentru Curaçao. Barurile trebuie de asemenea încercate, mai ales că toate sunt îndreptate către canal și oferă o priveliște deosebită! Centrul orașului adăpostește un complex arhitectural, intrarea în port și podul, acestea fiind și protejate de UNESCO. Clădirile sunt construite sub influența celor care s-au stabilit pe insulă – olandezii. Cu toate acestea, veți putea găsi peste 55 de naționalități în cultura municipală – așadar, fiți pregătiți să experimentați o diveristate culturală unică! 
Portul este situat în Otrobanda, tradus "Cealaltă Bandă". Numele îi vine de la faptul că se află de cealaltă parte a canalului, mai frecventată de rezidenți. Această parte are mai puține atracții turistice, însă este de vizitat, mai ales pentru arhitectura sa deosebită. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Germania spre Curacao pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Germania spre Curacao pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Germania spre Curacao, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Germania spre Curacao?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Germania spre Curacao atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Germania - Curacao