Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Stuttgart Airport

Stuttgart Airport

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • La Zoo!

  Dacă vă aflați în căutare de spații verzi într-un oraș aglomerat, căutați Wilhelma, un palat cu un parc propriu unde este găzduită una dintre cele mai incitante grădini zoologice din Europa, cu a sa Casă a Maimuțelor.

 • Cultura vinului

  Stuttgart deține 17.5 hectare de pământuri cultivate cu viță-de-vie și nenumărate vinării (Besenwirtschaften) întâlnite la tot pasul. Puteți lua parte la Turul de Marketing și Viticultură GmbH în perioada mai-octombrie.

 • Să mergem la cumpărături!

  În clădirea construită în stil art-nouveau (aflată pe Dorotheenstraße 4) se află Markthalle Stuttgart, o piață cu alimente de foarte bună calitate. La primul etaj veți găsi și un restaurant cu o vedere de ansamblu a întregii piețe. 

De ce merită să vizitați Stuttgart?

Dacă ajungeți aici în city break, trebuie să știți: cele mai spectaculoase atracții sunt Muzeele Mercedes și Porsche. Primul se întinde pe 16 500 m2, cu nouă nivele care găzduiesc 160 de mașini. La al doilea veți putea chiar și experimenta o doză sănătoasă de adrenalină la bordul unuia dintre modelele sport, contra costului de 99 euro. Important: dacă aveți deja bilet de acces la primul muzeu, pentru a doua locație veți primi un discount de 25%. Costul se reduce la jumătate dacă accesul se face cu o oră înainte de închidere, respectiv după ora 17:00.
Vă recomandăm și Höhenpark Killesberg, un parc cu alei pitorești unde vă puteți plimba cu un trenuleț ce face turul împrejurimilor sau unde puteți admira panorama orașului dintr-un turn aflat la 40 de metri înălțime, construit pe baza tehnologiei punților de suspensie.
City break-ul nu este complet dacă nu vă delectați și cu bucătăria șvabă - poate că nu excelează neapărat prin a fi sănătoasă, dar este absolut delicioasă. Ce merită să încercați? Neapărat Spätzle, tăiețeii din ou tradiționali gătiți fie cu brânză - Käsespätzle, cu carne de vită și cartofi (Gaisburger Marsch) fie cu linte și cârnați (Linsen mit Spätzle und Wienerle). Alte bunătăți: Maultaschen – gogoși umplute cu carne și legume, Saure Kutteln – măruntaie cu oțet și fructe de ienupăr, dar și Wurstsalat – o salată cu șuncă în sos vinaigrette. Încercați-le în localuri precum Weinstube Am Stadtgraben, Zum Ackerbuerger, Der Rote Hirsch sau în Ochs-n Willi. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Stuttgart Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Stuttgart Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Stuttgart Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Stuttgart Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Stuttgart Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Stuttgart Airport