Meniu

Londra Federaţia Rusă - Căutați bilete de avion

Federaţia Rusă

 • Sankt Petersburg
 • Moscova
 • Adler
 • Rostov-pe-Don
 • Informații generale

  Limba oficială Rusă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Rubla rusească (RUB)

 • Sankt Petersburg de la înălțime

  Acoperișurile clădirilor din centru sunt locul perfect din care să admirați panorama orașului, în special la apus. Localnicii sunt obișnuiți cu astfel de cereri din partea turiștilor, așa că nimeni nu vă va refuza! 

 • Versailles rusesc

  Dacă vreți să cunoașteți luxul și grandoarea rusească, nu există un loc mai potrivit decât Palatul Peterhof. Parcul fascinant, întins pe zeci de hectare, cu fântâni istorice, vă va transpune, pentru câteva ore, în varianta rusească a Versailles-ului.

 • Cele două orașe din Sankt Petersburg

  Râul Neva traversează orașul chiar prin centru, separând partea de nord de cea de sud. Pentru că podurile mobile de peste râu nu sunt funcționale pe timpul nopții, vă sfătuim să verificați orarul acestora înainte să ieșiți la plimbare.

De ce merită să vizitați Sankt Petersburg?

Destinație de vacanță pentru sute de mii de turiști anual, Sankt Petersburg captivează prin clădirile și monumentele impresionante, dar și prin vacarmul specific al vieții de noapte. Drept recunoștință pentru climatul turistic pe care l-a creat, acesta a fost încris pe lista scurtă UNESCO cu cele mai atractive 8 metropole din lume pentru turiști.
Sankt Petersburg este o destinație de lux, iar locul ideal în care să faceți cunoștință cu această latură a sa este Bulevardul Neva (Nevsky Prospekt). În zonă veți găsi magazine și buticuri de renume mondial, dar și monumente sau clădiri impresionante. Un astfel de edificiu este Biserica Ortodoxă Tserkov Spasna na Krovi, unde veți putea admira mozaicuri deosebite.
Aproape de malul râului Neva care traversează orașul, veți găsi un ansamblu de 5 clădiri care formează Muzeul Național Rusesc ridicat de către Împărăteasa Ecaterina cea Mare. Clădirile pe care le puteți vizita sunt Palatul de Iarnă, Teatrul Ermitaj, și Vechiul, Noul și Micul Ermitaj.
De binecunoscuta bucătărie rusească veți avea ocazia să vă îndrăgostiți în Sankt Petersburg. Pentru primul fel, trebuie să degustați supele și borșurile rusești precum solianka, ucha, barszcz sau szczi. Apoi, vă recomandăm clătitele pufoase cu frișcă sau caviar. Încercați-le pe toate la restaurantele Pelmenya, Troika sau Severyanin.
Dacă doriți ceva diferit, localurile cu specific Georgian și barurile de sushi sunt o alternativă foarte bună la mâncarea tradițională.

 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Londra spre Federaţia Rusă pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Londra spre Federaţia Rusă pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Londra spre Federaţia Rusă, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Londra spre Federaţia Rusă?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Londra spre Federaţia Rusă atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Londra

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Londra - Federaţia Rusă