Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Maceio Zumbi dos Palmares

Zumbi dos Palmares

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Înapoi în trecut

  La Muzeul Imaginii și Sunetului, situat la intrarea în port, veți afla cum arătau primele accesorii de telefonie (mobilă și tradițională), computere, camere foto, video și multe altele asemenea lor.

 • Un teatru vechi de un veac

  Încă din anul 1910, în orașul vechi își are sediul Teatrul Deodoro. Acesta găzduiește reprezentații chiar și astăzi. Merită vizitat în primul rând pentru a retrăi o parte din spiritul vremurilor apuse și pentru a putea aprecia acustica sa impresionantă.

 • Ritmurile braziliene

  Vreți să încercați câteva mișcări pe ritmurile muzicii din regiune? Mergeți la Musique, un club situat pe Avenida Doutor Jose Sampaio Luz (aleea). Aici se țin des spectacole de gen și pe lângă asta, puteți încerca chiar și o gustare delicioasă.

De ce merită să vizitați Maceió?

Un oraș-port localizat în estul Braziliei, ridicat în anul 1815, al cărui nume – Maceió – își are originile în cuvântul Maçaió, însemnând “mlaștină” în dialectul Tupi.
Fiind un oraș cu ieșire la mare, Maceió se laudă cu plaje impresionante, precum Praia de São Miguel dos Milagres – locuri ce nu trebuie ratate dacă ajungeți aici în vacanță! 
Dacă vreți să luați o pauză de plajă și bronzat, vă recomandăm și o vizită la muzeu, mai ales că în Maceió se află câteva cu adevărat surprinzătoare. În partea de nord a orașului, se află Muzeul Théo Brandão de Antropologia e Folclore. Aici găsiți înregistrări ale unor cântece populare, imagini istorice ale regiunii, haine, decorațiuni, picturi, sculpturi și lucrări ale artiștilor populari.
Vizitați și Muzeul Palacio Floriano Peixoto, aflat nu departe de port. Peixoto a trăit în a doua jumătate a secolului 19, fiind întâi soldat și politician, iar mai apoi devenit al doilea președinte al Braziliei. În acest palat-muzeu găsiți mobilier, picturi, dar și alte obiecte din timpul conducerii sale.
 Opriți-vă și la piața aflată pe Avenida Doutor Antonio Gouveia pentru bijuterii hand-made, sculpturi sau haine tradiționale – trebuie să bifați neapărat locul în vacanță! 
Pentru mâncare bună, mergeți la Casa de Mainha – aici, platourile sunt întinse pe mese mari, de unde puteți servi tot ce poftiți. Pentru cei cu poftă de fast-food, Sanduba de Careca este locul ideal – aici găsiți hamburgeri din carne, șuncă, bacon și ceapă. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Maceio Zumbi dos Palmares pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Maceio Zumbi dos Palmares pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Maceio Zumbi dos Palmares, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Maceio Zumbi dos Palmares?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Maceio Zumbi dos Palmares atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Maceio Zumbi dos Palmares