Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Cascavel Adalberto Mendes da Silva

Adalberto Mendes da Silva

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Cuib de șerpi

  Cascavel se traduce din dialectul regional prin „șarpe cu clopoței”. Legenda spune că primii locuitori care au ajuns pe aceste meleaguri au descoperit mii de cuiburi ale șerpilor cu clopoței. 

 • Respectul pentru înaintași

  În Praça do Migrante se află un monument însemnat, închinat memoriei migranților și dedicat precursorilor orașului. Vă recomandăm să îl vizitați la apus, când lumina soarelui oferă o priveliște aparte.

 • Orașul academic

  În Cascavel operează nu mai puțin de șapte centre mari universitare, ale căror cursuri sunt frecventate anual de mai bine de 21.000 de studenți. Datorită acestui lucru, localitatea braziliană este recunoscută și sub denumirea de „orașul tinerilor”.

Cascavel, orașul brazilian care se reinventează prin cultur

Cascavel este un municipiu al statului brazilian Paraná, centru urban tânăr și dinamic, cu clădiri moderne, piețe orășenești și parcuri ce constituie adevărate oaze de verdeață. După secole de istorie liniștită, Cascavel a devenit un centru academic însemnat, aflat într-o continuă și rapidă înflorire.

Aceasta și este, de fapt, principala caracteristică care atrage turiștii în această regiune – dorința de dezvoltare perpetuă a culturii sale. Aici se organizează în mod frecvent festivaluri de film și teatru, în timp ce muzeele găzduiesc expoziții grandioase de artă, sunet și imagine. Dacă vreți să cunoașteți apetitul localnicilor pentru cultură, vă recomandăm o vizită la Museu Histórico de Cascavel Celso Sperança, la Espaço Cultural Igreja do Lago, la Museu de Arte de Cascavel sau la Museu da Imagem e do Som

Dacă preferați să vă relaxați în mijlocul naturii, departe de aglomerația urbană, vă recomandăm Parcul Municipal Paulo Gorski sau grădina zoologică. 

Din punct de vedere culinar, statul Paraná se mândrește cu o bucătărie tradițională bine definită. Vă puteți delecta cu cele mai savuroase arome locale, precum tocănițele preparate din carne (barreado), fripturile la grătar churrasco de chão, dar și gustările specifice primilor locuitori ai regiunii Cascavel, pratos tropeiros – de încercat neapărat dacă ajungeți aici în vacanță! 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Cascavel Adalberto Mendes da Silva pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Cascavel Adalberto Mendes da Silva pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Cascavel Adalberto Mendes da Silva, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Cascavel Adalberto Mendes da Silva?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Cascavel Adalberto Mendes da Silva atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Cascavel Adalberto Mendes da Silva

Orarul zborurilor: Cascavel