Meniu

Căutați bilete de avion Republica Dominicană - spre Republica Dominicană

Arată filtrele

Republica Dominicană

 • Punta Cana
 • Santo Domingo
 • Santiago De Los Caballeros
 • El Catey
 • La Romana
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Peso dominican (DOP)

 • Ideal pentru golf

  Punta Cana este locul ideal pentru practicanții de golf: într-un cadru pitoresc, cu împrejurimi relaxante, există multe terenuri de golf unde se desfășoară numeroase turnee.

 • De dragul carnavalurilor

  Oraș mereu foarte activ, Punta Cana are propriul carnaval – fiesta se desfășoară în fiecare an în prima jumătate a lunii martie.

 • Fiți chibzuiți și nu ezitați să negociați!

  Dacă vă doriți să reveniți cu suveniruri nenumărate din vacanța în Punta Cana, atunci faceți bine și negociați fiecare articol achiziționat – negustorii din regiune sunt foarte dornici să vă facă pe plac în acest sens! 

   

Destinație de top pentru o vacanță de vis: Punta Cana

Cine nu a auzit de Punta Cana? Orașul preferat de mulți pentru o vacanță exotică, acesta se află în estul Republicii Dominicane, în provincia La Altagracia. Regiunea aceasta se numește Coasta de Cocos, iar Punta Cana este considerată perla zonei.

V-ați dorit întotdeauna să înotați cu delfinii? Aici visul devine realitate! O vizită la parcul acvatic de distracții Discovery Punta Cana de pe Carretera De Veron Bavaro La Altagracia vă oferă posibilitatea de a vă juca cu inteligentele mamifere.

Dar ce ar fi o vacanță în Republica Dominicană fără clipele de relaxare pe plajă? Punta Cana are deschidere și la Marea Caraibelor, și la Oceanul Atlantic. Turiștii recomandă plajele Macao și Bavaro, adevărate locuri paradisiace. Prima este caracterizată prin plaje strălucind sub soare, întinse, cu valuri perfecte pentru surferi, în timp ce a doua vă va pune la dispoziție hoteluri și restaurante cu servicii excelente. Dacă vă tentează să încercați scufundările și să vedeți extraordinarele recifuri de corali, vă recomandăm centrul Hispaniola Aquatic Adventures.

Veți putea servi prânzul sau cina la unul dintre restaurantele specializate în bucătăria specifică zonei Caraibelor, localnicii recomandând călduros restaurantul La Yola, aflat pe Marine Cap Cana. Primitoare cu turiștii vor fi și localurile Jellyfish Beach de pe plaja Bavaro sau Citrus de pe Los Corales Playa Turquesa.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Republica Dominicană pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Republica Dominicană pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Republica Dominicană, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Republica Dominicană?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Republica Dominicană atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Republica Dominicană