Meniu

Căutați bilete de avion spre Tabriz

Arată filtrele

Tabriz

 • Informații generale

  Limba oficială Persană
  Ora locală: UTC+4.5 (vara), UTC+3.5 (iarna)
  Valută: Rial iranian (IRR)

 • Orașul de piatră

  La 40 de kilometri în sudul Tabrizului veți găsi un sat numit Kandovan. Casele construite în piatră de către localnici încă servesc drept reședință pentru aproximativ 600 de persoane.

 • În drumeție

  Fortul Babak este situat la 200 de kilometri distanță de oraș, în vârful unui munte. Drumeția durează aproximativ două ore, însă panorama asupra regiunii va merita fiecare pas făcut.

 • Izvoarele termale din Urmia

  Lacul Urmia se află la aproximativ 100 de kilometri vest de Tabriz. Aici veți găsi cea mai mare concentrație de izvoare termale, bogate în fosfor, la care oamenii vin să își trateze diferite afecțiuni.

De ce merită să vizitați Tabriz

Aflat pe râul Talkheh, în nord-vestul Iranului, Tabriz este capitala provinciei Azerbaijanului de est. Cu aproape un million și jumătate de locuitori, acesta este al patrulea cel mai mare oraș din țară. În ciuda aglomerației, o vacanță în Tabriz vă va rămâne în minte datorită peisajelor verzi, a bucătăriei excelente și a atmosferei prietenoase. 

De-a lungul secolelor, orașul a fost distrus de multe ori de cutremure, însă anumite monumente din perioada de glorie a acestuia încă se pot vedea. Moscheea Albastră, a cărei intrare datează din 1465 și al cărei interior este pictat cu linii albastre hipnotizante, este unul dintre locurile pe care vă recomandăm să le vizitați.

De asemenea, bazarul orașului este un alt obiectiv pe care veți vrea să-l vizitați în timpul vacanței. Este unul dintre cele mai vechi din Orientul Mijlociu și cel mai mare bazar acoperit din lume. Bazarul își desfășoară activitatea în același loc de mai bine de 700 de ani, iar atmosfera lui unică i-a adus, în 2010, un loc în Patrimoniul Cultural UNESCO. În cadrul acestuia veți găsi mai multe bazaruri mai mici, printre care Amir Bazaar (de aur și bijuterii) sau Mozzafarieh (de carpete).

Bucătăria în Tabriz este definită de aash (tăiței cu bulion, legume și condimente orientale), abgoosht (supă de oaie și năut) sau chelow kabab (carne la grătar, servită cu roșii și orez). Le puteți încerca pe toate la Haj Ali Chelokababi, Jalali Sardrod și la Vahid.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Tabriz pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Tabriz pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Tabriz, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Tabriz?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Tabriz atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Tabriz

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Tabriz

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Tabriz!

Alegeți hotel în Tabriz