Meniu

Căutați bilete de avion Iran - spre Iran

Iran

 • Teheran
 • Tabriz
 • Informații generale

  Limba oficială Persană
  Ora locală: UTC+4.5 (vara), UTC+3.5 (iarna)
  Valută: Rial iranian (IRR)

 • Împachetați hainele corespunzătoare

  Turiștii din Teheran sunt rugați să se conformeze tradițiilor locului. Astfel, femeile sunt rugate să-și acopere întreg corpul și părul, iar bărbații să poarte pantaloni lungi. Sandalele sunt permise.

 • Transportul în comun

  În Teheran, femeile nu călătoresc împreună cu bărbații. Autobuzele au intrări separate, iar la metrou, primele două vagoane sunt dedicate femeilor.

 • Strada Valiasr

  Cel mai cunoscut punct de reper din Teheran este strada Valiasr, care începe din centrul orașului și se termină în nordul orașului, cu o lungime totală de 9 kilometri. De-a lungul acesteia au fost construite multe piețe importante.

De ce merită să vizitați Teheran

Capitala Iranului și fosta capitală a Persiei, Teheran, abundă de bijuterii arhitecturale, dar și tradiționale! Orașul este casa celui mai mare diamant roz din lume, dar și a unor rezerve de aur și pietre prețioase.

Astfel, nu vă puteți lăuda cu o vacanță în Teheran dacă nu vizitați Muzeul Național de Bijuterii, situat în subteranul Băncii Centrale. Chiar dacă bijuteriile nu sunt cea mai mare pasiune a voastră, cu siguranță veți fi impresionați. 

Un alt centru de interes din oraș este bazarul, piața principală din apropierea Palatului Golestan. Aici vă așteaptă câteva mii de magazine și buticuri, în care cu siguranță veți găsi suvenuririle dorite. Cea mai bună amintire de vacanță din Teheran este un covoraș, chiar și miniatural. Astfel, cinstiți tradiția din timpuri persane pentru carpetele lucrate de mână, cu modele fascinante. Dacă vă pierdeți pe străduțele întortocheate, nu vă faceți griji – doar bucurați-vă de experiență!

Bucătăria din Teheran este definită de preparatul tradițional iranian, kebabul, pe care îl puteți cumpăra de la aproape orice colț de stradă. De asemenea, aici veți putea degusta un desert aparte, înghețata cu șofran, pe care turiștii o adoră.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Iran pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Iran pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Iran, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Iran?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Iran atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Iran