Meniu

Căutați bilete de avion spre Batsfjord

Arată filtrele

Batsfjord

 • Informații generale

  Limba oficială Norvegiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana norvegiană (NOK)

 • Schimbarea la...nume

  Inițial, orașul se numea Vardø Landdistrikt, deoarece în secolul 19 se era parte integrantă a aceleiași regiuni norvegiene. La mijloc de secol 20, însă, când și-a dobândit independența, acesta a fost redenumit Båtsfjord.

 • Vârful de telecomunicații

  Suprafața Båtsfjordului nu depășește 1500 de kilometri pătrați. Totuși, aici se află cel mai înalt stâlp emițător de semnale TV și radio din întreaga Norvegie.

   

 • Pentru pescari

  Întreaga regiune Finnmark se laudă cu o industrie a pescuitului și a prelucrării de produse din pește extrem de dezvoltate. Nu ratați șansa unică de a degusta unele dintre cele mai delicioase preparate din crab și pește proaspăt!

Båtsfjord, orășelul pitoresc potrivit iubitorilor de pescuit

Situat în regiunea norvegiană Finnmark, Båtsfjord nu este o destinație de vacanță tipică. Liniștea specifică orașelor polare și măreția naturii sunt două motive pentru care merită să vă rezervați cel puțin un weekend în Båtsfjord. Este locul ideal pentru pasionații de pescuit cu undița, fiind unul dintre centrele importante ale Norvegiei când vine vorba de industria pescuitului. Condițiile sunt întotdeauna propice, fie că vă doriți să pescuiți de pe țărm sau vă aventurați cu năvoadele în larg.

Regiunea mai este îndrăgită pentru drumețiile organizate aici. Potecile sunt extrem de bine delimitate și conduc de cele mai multe ori către rezervații naturale minunate. O astfel de rezervație este Syltefjord, situată la o distanță de aproximativ 30 de km de Båtsfjord. Dealurile din împrejurimi sunt faimoase pentru unicitatea solului, iar râul ce curge liniștit adăpostește multe specii de pești și servește drept refugiu vulturului de mare.

Un city break aici este un bun prilej să faceți cunoștință cu tot ce înseamnă viața pescarilor, tradițiile lor și așezămintele. Și asta pentru că experiența se va dovedi una specială. Unul dintre cele mai populare sate în rândul turiștilor este Hamningberg. Aici s-au păstrat peste timp căsuțele originale și fermele construite integral din lemn, care datează din vremea celui de-al Doilea Război Mondial.  

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Batsfjord pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Batsfjord pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Batsfjord, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Batsfjord?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Batsfjord atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Batsfjord

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Batsfjord

Orarul zborurilor: Batsfjord

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Batsfjord!

Alegeți hotel în Batsfjord