Meniu

Căutați bilete de avion Guatemala - spre Guatemala

Guatemala

 • Guatemala
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -6
  Valută: Quetzal (GTQ)

 • Nicio șansă să vă rătăciți!

  Plimbările pe străzile din Ciudad de Guatemala se vor desfășura într-un mod natural – orașul este împărțit în 22 de zone, iar adresele sunt indicate împreună cu informații despre fiecare stradă care se intersectează cu o alta.

 • Despre înălțimea clădirilor

  Datorită terenului și a vecinătății aeroportului, înălțimea clădirilor din oraș este limitată: spre exemplu, în zona 10, nu veți regăsi clădiri mai înalte de 60 de metri, în timp ce în zona 1, edificiile nu se vor ridica la mai mult de 95 de metri.

 • O hartă aparte

  Pentru a vă face o idee despre cum arată astăzi țara pe care plănuiți să o vizitați în vacanță, dați o fugă până în Parcul Minerva (zona 2), unde se află o hartă în relief foarte realistă a Guatemalei, cu o scală de 1:10 000.

Guatemala City, orașul marcat de cultura Maya și spaniolă

Capitala Guatemalei și cel mai populat oraș din America Centrală, Guatemala City are o istorie culturală bogată care se leagă de civilizația mayașă și cea spaniolă. Aici a fost ridicată prima dată cetatea Kaminaljuyu de către mayași, în jurul anului 1500 î.Hr. În 1775, în urma invaziei popoarelor europene, conchistadorii au stabilit aici capitala țării.

O vacanță în oraș începe cu o vizită în centrul vechi al orașului. Veți găsi aici Palatul Național al Culturii, construit cu mare măiestrie din alamă și lemn lustruit, clădirea Congresului, Librăria Națională, dar și Parcul Central, unde veți avea surpriza să întâlniți vânzători de înghețată, pantofari și chiar politicieni locali care își țin discursurile politice în aer liber, cu scopul de a atrage cât mai mulți votanți. Dacă plănuiți să vă întoarceți din vacanța în zonă cu câteva suveniruri, recomandarea noastră este să pășiți în piața din spatele bisericii, de unde veți putea achiziționa frumoasele eșarfe și fulare cu modele tradiționale unice. Să nu uitați să negociați!

Pentru o noapte memorabilă, mergeți într-unul dintre cazinourile din districtul 10, denumit Zona Viva. Sigur nu veți regreta alegerea, distracția și adrenalina merg mână în mână acolo! Casa Chapina este restaurantul bunătăților locale, iar barul El Príncipe Gris vă ademenește cu beri artizanale savuroase, asortate cu niște cârnați delicioși. La cină puteți încerca taco cu tortilla din porumb albastru, ananas, chili, carne de porc și sos picant.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Guatemala pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Guatemala pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Guatemala, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Guatemala?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Guatemala atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Guatemala