Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Port McNeil Airport

Arată filtrele

Port McNeil

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză, Franceză
  Ora locală: UTC-7 (vara), UTC-8 (iarna)
  Valută: Dolar canadian (CAD)

 • La mare sau la munte?

  În regiunea McNeil, muntele și marea se împletesc armonios. Aici veți întâlni numeroase golfuri, asemănătoare fiordurilor, săpate adânc în țărm, înconjurate de păduri și versanți muntoși.

 • Big Burls

  În parcul Portului McNeil s-au descoperit două dintre cele mai mari din lume noduri răsărite în trunchiuri de copaci. Localnicii le-au denumit Big Burls (marile noduri), dimensiunile lor impresionante fiind de 6 metri în diametru.

 • Gazde primitoare

  Vizitatorii sosiți aici în vacanță vor avea plăcerea să descopere căldura localnicilor, cunoscuți ca gazde exemplare. Motto-ul lor este: „Dacă eu nu te pot ajuta, cunosc cel puțin alți trei de-ai mei care pot și o vor face!”.

Port McNeil – pescuit, parcuri naționale și plimbări în canoe

Port McNeil este un orășel liniștit, cu o populație ce nu depășește 2600 de locuitori. Printre îndeletnicirile de bază ale localnicilor se numără prelucrarea lemnului și pescuitul, ceea ce face din oraș o destinație ideală pentru pasionații de cultură și civilizație.

Orașul este un punct important de legătură cu restul insulei Vancouver din British Columbia, oferind acces cu feribotul către satele triburilor indigene locale. Tot de aici puteți ajunge ușor la cel mai mare parc național din British Columbia, Parcul Marin Provincial al Arhipelagului Broughton, aflat pe una din insulele virgine de la gura Golfului Knight.

Dacă vă rezervați vacanța în perioada verii, nu trebuie să ratați activitățile în aer liber, precum pescuitul, nici practicarea sporturilor de apă (scufundări, înot sau canoe). De asemenea, dacă vreți să faceți cunoștință cu civilizația aborigenă și cu fauna și flora locală, vă recomandăm expedițiile organizate de companiile de turism din zonă. Pentru pasionații de istorie, Muzeul Moștenirii Port McNeil găzduiește o expoziție despre trecutul regiunii și despre imigranții sosiți aici din Europa în secolul 19. 

Ca tentații culinare, vă recomandăm să încercați măcar o dată unul dintre preparatele din pește proaspăt. În meniurile localurilor veți regăsi somon, cod negru, halibut, dar și fructe de mare, sau creveți și midii. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Port McNeil Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Port McNeil Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Port McNeil Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Port McNeil Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Port McNeil Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Orarul zborurilor: Port McNeil

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Port McNeil!

Alegeți hotel în Port McNeil